• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sac kesimi icin yardimci olabilirmisiniz :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kizlar ben uzun zamandir saclarimi uzun kullaniyorum saclarim ince telli ve katli kesim oldugu icin artik hic hosuma gitmiyor en uzun kismi tuy gibi duruyo :( bob modeli kestirmek istiyorum ama cok kisa degil. Yani onleri omuz hizamda kalsin istiyorum. Saclarim dalgali bu modeli dalgali sacla kullanan var mi surekli duzlestirememde yardimci olursaniz cok sevinirim :/

sacların katlı kesim olduğu için omuz hizasında bob modeli kestirdiğin zaman tam şeklini almıyor.ben kestirdim biliyorum.arka kısım ve yan kısım cok hoş duruyo ama ön taraftan bakınca kısa katlı kesim gibi duruyo.bende 2 senedir kullanıyorum bu modeli.saclarım belimdeyken bi anda kestirdim.saclarım kalın ve dümdüz sürekli düz kullanıyorum ama cok pratik 5 dkda düzleştirebiliyorum.dalgalıda cok hoş duruyo.pişman olmazsın ama uzun sac gibi topuz yapıp evden cıkamıyosun fön sart. hatta yine kestirecem ama kısacık bob bu sıcaklarda cekilmiyor çünkü
$nihal1.jpg

Canim bnm ilgilendigin icin cok sagol. Katlarim bayagi uzadi omuz hizamda en kisa katim kestirmek istiyorum cok fakat duzlestiremem surekli dalgali kullanmam gerekicek o yuzdn cok kararsizim ve yuzume yakismaz diye korkuyorum :(

canım valla kısa da olsa uzunda olsa bakım yapmayınca güzel durmuyo.bende sürekli fön cektiren bi insan değilim.düzleştiriciyle kendim yapıyorum.imkanım yada vaktim yok diyosan bişey diyemem.bak buda dalgalı hali ama yine anlaşılıyoki nihalin yataktan kalkmış haliyle değil,yine fönlü:( bu sacı ama cok hoş duruyo
$105.jpg

Haklisin cnm bnm peki bob modeli sac ince telli ve gur olmayinca guzel duruyomu bi fikrin var mi ? Bu arada yardimci oldugun icin cok sagol ttlm

merhaba canım ben de geçen hafta kısa bob modeli kestirdim.Belime kadar olan saçlarımı arkası ense kökünden başlayacak şekilde kestirdim.İnce telli ve gür değil saçım ama bu model oldukça dolgun gösterdi saçımı ve yüzüme gitti gören herkes çok beğendi.

Haklisin cnm bnm peki bob modeli sac ince telli ve gur olmayinca guzel duruyomu bi fikrin var mi ? Bu arada yardimci oldugun icin cok sagol ttlm

canım ince telli saclarda daha güzel duruyo ayrıca dahada gür gösterir.hemde her zaman tarz duruyo bu sac..benim saclar kazık gibi senelerdir kat kestirmekten ara makas attırmaktan bunaldım ama napım:) ama kısa sac her zaman kullanışlıymış bunu anladım.herkes saclarıma hayrandı uzunken ama düğünden sonra kestirdim hemen.zaten sinüzit baslangıcımda var bahane oldu.iyi bir kuaför bul git ve bi anda kestir pişman olmazsın.

merhaba canım ben de geçen hafta kısa bob modeli kestirdim.Belime kadar olan saçlarımı arkası ense kökünden başlayacak şekilde kestirdim.İnce telli ve gür değil saçım ama bu model oldukça dolgun gösterdi saçımı ve yüzüme gitti gören herkes çok beğendi.

Suan dahada bi cesaret geldi cnm bnm sacLarimda uzun fakat pek hos durmuyo artk sekli iyice bozuldu arada degisiklik yapmak lazim insallah banada yakisir tatlim :)

canım ince telli saclarda daha güzel duruyo ayrıca dahada gür gösterir.hemde her zaman tarz duruyo bu sac..benim saclar kazık gibi senelerdir kat kestirmekten ara makas attırmaktan bunaldım ama napım:) ama kısa sac her zaman kullanışlıymış bunu anladım.herkes saclarıma hayrandı uzunken ama düğünden sonra kestirdim hemen.zaten sinüzit baslangıcımda var bahane oldu.iyi bir kuaför bul git ve bi anda kestir pişman olmazsın.

Cok kararsizdim kestirmek icin ama sizin sayenizde bayagi cesaretlendim cok sagol tatlim insallah hep fon istemez cunku surekli duzlestiremem cok saol cevaplarin icin cnmm

Back