Saç Kesim Şekilleri saç kesimi hakkında

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Merhaba. Ben saçlarımdan bahsedeyim. Eskiden dümdüz saçlarım vardı ve saç tellerim çok sık ve çok kalındı. Hala da saç tellerim çok kalın ve saçlarım çok fazla ama ben 7.sınıfa giderken saçlarıma ara makas attırıp katlı kestirdim. Rahat olsun bakımı falan diye. Güzel oldu uzayıncada böyle dalgalı gibi oldu. Neyse sonra saçlarım uzadı benm bayağı bir lise 1 e başlamadan öncede sadece katlı kestirdim hani şekli bozulmasın diye ama kadın ara makas atmadı bu sefer başka bir yerde kestirmiştim saçlarımı bu kez de saçlarım rezil oldu acayip kalın oldu,çok fazla oldular,daha fazla kabarmaya başladılar ve düz olmaktan çıktılar dalgalandılar ben bu yılda düzelsinler diye birazcık düz kestirdim ama en kısa katım çok yukardaydı o yüzden saçımı kesen kadın kötü olmasın diye hepsini eşit kesmedi benim saç boyum şimdi ne katlı nede eşit bir tuhaf oldu ayrıca saçlarım çok kalın ve çok fazla bende saçlarımla çok uğaşıyorum fön çekemem kendim mesela çok fazlalar düzleştirmeye kalkınca en az 30 dk uğraşıyorum ama yaptığıma değmiyor çünkü çok çabuk bozuluyorlar hem de çok zor şekil alıyorlar. ben saçlarımı biraz daha uzattıktan sonra kestiricem ama azalıp incelmesi için ne yapabilirim? nasıl kestirmeliyim? bir öneride bulunun lütfen... yine saçlarım mahvolsun istemiyorum ( :18:

bence artık saçını katlı kestirme çünkü bi saçı ne kadar katlı kestirirsen o kadar kabarık ve yukarıda durur. düz kestir. dümdüz. önüne de eğer alnın genişse perçem attır. pek düzleştirmeni önermem ama aynaya baktığında saçlarını güzel bulmuyorsan hafif sıcaklıkta uçlarını düzleştirebilirsin. saçların yavaş yavaş aşşağıya iner diye düşünüyorum denemekten bişey çıkmaz. zaten dümdüz saç iyidir :)) güvendiğin bir kuaföre git.

sağol canım öneri için ama ben her sene ayrı bir kuaföre gidiyorum hiçbirinden memnun kalmadım ki ben sene de 1 arasıra birkaç senede bir saç kestirmeye giderim kuaföre o kadar işim olmaz kuaförle falan ama hiç de düzgün birine denk gelmedim hepsi kötü kesiyor gibi geliyor yani çoğu aldığı parayı hak etmeden iş yapıyor

aslında biliyor musun ben kendi saçımı kendim kesebiliyorum. dümdüz oluyor annen falan becerebiliyorsa geçsin arkana ıslatsın saçlarını tarakla hepsini en kısa katının hizasına getirsin. zor değil aslında.. :)

ben saçımı kestireli çok olmadı anneme de günlerdir cidden dil döküyorum kes diye ama yok kadının tek dediği kuaföre gittin madem kestirdiğin yer düzgün kesseymiş diyip diyip duruyor inş. ikna edebilirim zorlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…