• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri sac kesimi hakkında öneri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

larap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
30
0
36
İstanbul
merhabalar. benim sacımı 2 yıldır kestirmiyorum. fakat sacımı kurutmaktan dısında herhangi bir ısıya maruz bırakmadığımdandır sanırım cok fazla kırığım yok. en azından sağlıksız bi görüntü yok. saclarım dalgalı ve gür. katları var. en kısa sacım, yani önleri cenemin altında, en uzunu ise popoma yakın :). cok uzun olduğundan kullanma imkanım azalıyor ve zor oluyor özellikle kısın yıkaması vs. bu yüzden kestirmek istiyorum. 16 yasındayım ve radikal kesimlere hic de acık değilim. kısa kestirmek istemiyorum. yüzüm de ince ve kücük. cok fazla sac icinde kayboluyor adeta. nasıl bi sac önerirsiniz? kat olmazsa kabaracaktır büyük ihtimalle. omuzlarımın bir karıs altında hafif katlı bi sey düsünüyorum ben. sizin fikirleriniz neler?

Cok kisa kestirme sakin, zaten radikal degisimler istemiyormussun.
En kisa kati gögüslerine kapatacak sekilde hafif katli ücgen model kestirebilirsin.
Bunun gibi mesela ya da daha kisasi;

attachment.php

aynen öyle oldu. katları uzun zaten cok kısalmadı sacım. kırıkları gitti, daha sağlıklı gözüküyorlar. önleri falan kısalttım ama, sac cok ve dalgalı olunca önler uzunken hic iyi olmuyor. bu arada fotoğraftaki kızı tanıyor musun? sortunu cok beğendim de :)

aynen öyle oldu. katları uzun zaten cok kısalmadı sacım. kırıkları gitti, daha sağlıklı gözüküyorlar. önleri falan kısalttım ama, sac cok ve dalgalı olunca önler uzunken hic iyi olmuyor. bu arada fotoğraftaki kızı tanıyor musun? sortunu cok beğendim de :)

Yok tanimiyorum. :1:
Ben de cok begendim sortunu. Bulabilirsin ya son zamanlarda bu tip yüksek bel sortlar moda. Olmadi yüksek bel bir pantolon alip kisaltirsin.

Back