How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri saç kesimi acil yardım!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nursena1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar..
saçlarımı kestirmek istiyorum fakat saçlarım çok kabarık..farklı bi model olsun istiyorum..ama saçlarım kabarık olduğu için nasıl bir model yaptırmalıyım bulamadım..acil yardım ederseniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkürler:sm_confused:

Arkadaşım benimkide çok kabarık ve iri dalgalı seninkide o şekilde zannedersem.Oğlum bayan kuaförü arkalar katlı önler biraz daha uzun bi model kesti çok memnunum.Ayrıca efle makasıyla aralarından aldırırsan hacimi azalıyor.Kuaförüne bunu danışmalısın işine yarar inşallah.....

Arkadaşım benimkide çok kabarık ve iri dalgalı seninkide o şekilde zannedersem.Oğlum bayan kuaförü arkalar katlı önler biraz daha uzun bi model kesti çok memnunum.Ayrıca efle makasıyla aralarından aldırırsan hacimi azalıyor.Kuaförüne bunu danışmalısın işine yarar inşallah.....

teşekkür ederim..efile makası ara makas oluyo dimi..eğer öyleyse burdada bazı konularda okudum kullandıktan 1 ay sonra saçlar çok kötü oluyormuş tavsiye etmediler..yinede çok tekkür ederim (:

İşinin ehli biri tarafından atılan ara makas sorun çıkarmıyor. 2-3 senedir aynı kuaföre giderim. her kesimimde ara makas kullanırlar. Ve hiç kötü şekilde çıktığını görmedim. Saçın içine değil de uçlarına attır ara makası. Kimi kuaför içine atar. e haliyle kötü görünür o da. Ama ara makas gerçekten çok güzel yapıyor saçı

Back