Saç Kepeği & Egzamasına Çözüm

shiningirll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
3
1
1
21
Merhaba arkadaşlar yılların sorununu sonunda çözdüğümü düşünüyorum kendimi bildim bileli kafamda yaralar pul pul dökülmeler oluşuyordu kepek de denebilir yıllarca bir sürü yağ denedim ama hiçbir işe yaramadı hepsi kısa vadeli sürdü en son araştırmalarım sonucu internette bir şampuan buldum fiyatı maalesef yüksek bantlarda bir şampuan fakat ne kaybederim diyerek şampuanı aldım benim saçlarım 3 - 4 günde bir yağlanır yani çok çabuk yağlanıyor bu şampuanın iki türü varmış biri çabuk yağlanan kuru saç derisi için diğeri geç yağlanan kuru saç derisi için ben saçlarımı geç yağlandığını bildiğim için geç yağlanan fakat kuru saç derisi için olanı aldım ilk kullandigimda %80 geçirdiğini gördüm ikinci kullandigimda %90 üçüncü kullanışımda yine aynı şekilde %90 olduğunu gördüm bu süreçte saç derim hiç ellemedim kaşımak kesinlikle yok bu şampuanı toplam beş kere kullandım zaten eczacı nasıl kullanmanız gerektiği konusunda sizi bilgilendiriyor ben bu beş yıkamadan sonra bu şampuanı daha da kullanmadım üstünden iki ay geçti kafamda yara ve kepek sıfır ilerki dönemde ne olacak bilmiyorum ama doğdumdan beri kepek sorunum vardır sebebi de saç derimdeki egzamam pul pul dökülmelermmiş yani bu şampuan saç derimi iyileştirdi bildiğim kadarıyla egzama tekrarlayan birşey cünkü stres zamanında ortaya çıkıyor fakat ocak 20 den beri kullanıyorum 2 ay kepek olmaması benim için büyük bir olay çok mutluyum denemekten zarar gelmez burdaki amacım herkesin bu sorundan kurtulması umarım derdinize çare olur
Güncelleme:psikolojik olarak zor zamanlar geçiyorum tekrardan kendini gösterdi bu egzama ama ufak tefek alanlarda bir hafta kullanıp ara vericem tekrardan

Eklentiler

• 029D4BBC-CBA4-4892-A9BA-143767106AFC.webp
    029D4BBC-CBA4-4892-A9BA-143767106AFC.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Evet bende de yağlı egzama var. Hem dermatoloğun reçete ettiği o medikal şampuanı hem de arada bir bunun gibi şampuanları kullanıyorum ama saçınızı buna alıştırmamanız lazım. Arada şampuan değişimi yapın yoksa sürekli o aynı iyi etkiyi göremezsiniz

20 dk önce bu konu için mi üye oldunuz . Reklam mı gerçek mi sonra elimiz boş kalmasın
Hahahah sırf bu konu için üye oldum gerçekten bu dertten muzdarip olanlar bilir sadece sadece deneyin hiçbirşey kaybetmezsiniz ürünün kücük boyunuda görmüştüm ama bulabilirseniz tabi
Ve dediğim gibi en son kullanışımın üstünden bir bucuk ay geçti kullanmadım

Hahahah sırf bu konu için üye oldum gerçekten bu dertten muzdarip olanlar bilir sadece sadece deneyin hiçbirşey kaybetmezsiniz ürünün kücük boyunuda görmüştüm ama bulabilirseniz tabi
Ve dediğim gibi en son kullanışımın üstünden bir bucuk ay geçti kullanmadım
Deneyelim bakalım bide bunu

Back
X