• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç Kalınlaştırıcı Doo Gro Bilenler varmı Kullananlar.???

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben saçımı çok çeşit maskeler kullanalarak uzattım fakat çook inceldi :( internette hep arastırma yapıyorum bu konularla ılgılı bu sefer değişik bir ürün buldum . Kullanmadım , Kullanan belki Arkadaşlarımız vardır. Ama ürün hakkında bilgi yazmıslar onu bi yazıyım isteyenle riçim ..

Işıltılı ve daha hacimli görünen saçlara sahip olmak için her türlü saçta kullanabileceğiniz bir ürünü tanıtıyoruz.
Her kadın ışıltılı, sağlıklı saçlara sahip olmak ister ancak bazen bunu nasıl sağlayacağını bilemez. Saçınıza nasıl baktığınız, ona bakarken hangi ürünleri kullandığınız çok önemlidir. sagliklisac.com olarak sizlere yurtdışında tanıtılan saç bakım ürünlerini tanıtıyoruz. Yazıyı okurken bu ürünlerin şahsen test edilmediğini bilerek okumanızı, belirtmek istiyoruz. Şimdi ki ürünümüzün adı: “DOO GRO”. Evet sağlıklı görünen saçların en önemli unsuru saçın hacmi şüphesiz. Saçları kalınlaştıran DOO GRO kalınlaştırıcı ve güçlendirici etkisini içerisinde bulunan Shea yağı, Aloe Vera, yulaf proteini ve botanik kalınlaştırıcılarla sağlıyor. Zayıf saçları güçlendiren ve kalınlaştıran formülü, sönük görünen saçlarınızın daha dikkat çekici olmasını sağlıyor. Yumuşak, parlat saçlara sahip olurken saç uçlarınızın da daha yumuşak görünmesini sağlıyor. Boyalı, doğal, dalgalı… farketmez tüm saç tipleri için uygundur DOO GRO.

Yazılanlar bunlar. Ama kullanmadım :))

Back