• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç ıslakken saç boyası uygulamak

Sugdeyos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
2
0
1
26
Bayanlar bana yardımcı olurmusunuz saçımı boyamıştım sonra yıkadım, saçım ıslakken Bidaha boya uyguladım ıslak saçta 3 dk beklettim, bunu yapma sebebim saç cilasını yanlış anlamam:( Bi hata yaptım işte:( sonra saçımı iki defa yıkamama rağmen uçlar ve saçımın Bi kısmı nemli kaldı. Sanki yapış yapış gibi. Ne kadar kurutursam kurutayım orası öyle kaldı. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı

Bayanlar bana yardımcı olurmusunuz saçımı boyamıştım sonra yıkadım, saçım ıslakken Bidaha boya uyguladım ıslak saçta 3 dk beklettim, bunu yapma sebebim saç cilasını yanlış anlamam:KK43: Bi hata yaptım işte:KK43: sonra saçımı iki defa yıkamama rağmen uçlar ve saçımın Bi kısmı nemli kaldı. Sanki yapış yapış gibi. Ne kadar kurutursam kurutayım orası öyle kaldı. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Yandı mı saçların ?

Bayanlar bana yardımcı olurmusunuz saçımı boyamıştım sonra yıkadım, saçım ıslakken Bidaha boya uyguladım ıslak saçta 3 dk beklettim, bunu yapma sebebim saç cilasını yanlış anlamam:KK43: Bi hata yaptım işte:KK43: sonra saçımı iki defa yıkamama rağmen uçlar ve saçımın Bi kısmı nemli kaldı. Sanki yapış yapış gibi. Ne kadar kurutursam kurutayım orası öyle kaldı. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Bencede banada yanmış gibi geldi saç ıslakken hassas olur yani

Back