• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç ışıklandırması nedir?

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
kızlar bunu duyuyorum ama bilemiyorum röfle ile farkı nedir? değmez mi yaptırmaya yoksa :(teşekkürler

ışıltı deniyor buna.röfleden farkı daha doğal oluyor.Röfle gibi düzenli ve aynı kalınlıkta şeritler değilde daha kalınlı inceli oluyor.Bunun haricinde röfle gibi ton farklı çok fazla olmuyor daha birbirine yakın tonlar oluyor.En önemlisi röfleden kat kat doğal durması.Tabi çok işinin ehli bir kuaför olması gerek.Sana yardımcı olması için geçen ay yaptırdığım saçımın resmini ekliyim hemen ama tekrar sölemek istiyorum gerçekten bu işi çok iyi yapan bir kuaföre gitmek gerek yoksa her kuaför beceremiyor $,dfibşfd.jpg $bfddfvdfb.jpg

saç rengin çok güzel olmuş, ama devamlı dip boya isteyecek, tarçın bakırmı rengi ?? evde olmaz sanırım bu renk

yok tarçın bakırla ilgisi yok karamel altın sarısı ve platin reklerinden oluşuyor.dip boyası derdim olmuyor çok şükür çünkü kuaförüm dipierini bir iki ton daha koyu yaptı hem doğal durması için hemde sürekli dip boyası problemi olmaması için.

sağolun canlar ..bi kampanya var şehrikeyif de ışıklandırma 16 demiş..alsam mı diyorum fazla bi kaybım olmaz maddi olarak...saç rengim koyu...

Back