• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç İpi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

savatage

80s.."revolution calling"
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
763
2
46
İstanbul
bu saç iplerini nasıl yaptırıyoruz bi bilgisi olan var mı? internette bi yerde satılıyodu 2 çeşit vardı biri 3,5 tl biri 10 tl. izmirde bi yer bu. bu kadarcık şey için sipariş veremem. istanbulda nerelerde, nasıl yaptırabilirim ya da hazır satılanı var mıdır? $DSC01698.JPG

Ben de çok seviyorum bunları. :52:
Yapılıyor da satılıyor da yanlış hatırlamıyorsam. Folk-etnik kıyafetler, aksesuarlar satılan yerlere gir, adını unuttum ama tarif et, zaten gözüne takılır orada görürsün hemen. İzmir'de Alsancak'ta yol üstünde bile görmüştüm ben. Ucunda lastiği var, takıyorsun saçına. Niye almadım hatırlamıyorum, param yetmemişti sanırım. Aynı tip bileklik almıştım. :1:

Hair wrapmış adı. :40:
Bunlar elde yapılmış ama hazır satılanları da var, dediğim yerlerde bulabilirsin onları. Otantik, etnik tarz kıyafetler satan yerlerde eminim vardır.

aynen canım bende hiç rastlamadım pek bilgimde olmadığı için soramıyodum, artık alınca yazarım nerden aldığımı ..

Back