• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç için roller kullanıp memnun olanlar hangi marka ve kaç iğne?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
358
Kanada
Arkadaşlar erkek tipi saç dökülme teşhisi kondu, resmen açık saçımın arkası .Çok üzülüyorum bakım yapmaya başladım sarımsak yağlar ve ampuller.Tabiki ilk fırsatta cerrahpaşaya gidicem.Ama birçok dermatoloğa gittim çözüm bulamadım.
Şimdi inşallah görüp cevap verenler çıkar.Bu roller denen şey bir sürü var bir sürü marka iğne adedi.Ve kullanım süresi az diyorlar.7-10 defa kadar.Uzun süre kullananlar iğne sayısı ve marka adını yazabilirlermi nerden aldıklarınıda benim gibi kafası karışık olanlara yardımcı olur belki.
Bu site için yasakmı bilmiyorum eğer öyleyse lütfen özelden yazın.
Allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum.:43:

Resim koyamıyorum bilgisayarımın bluetooth u yok.Telefondan çektim ama aktaramıyorum.

Arkadaşlar erkek tipi saç dökülme teşhisi kondu, resmen açık saçımın arkası .Çok üzülüyorum bakım yapmaya başladım sarımsak yağlar ve ampuller.Tabiki ilk fırsatta cerrahpaşaya gidicem.Ama birçok dermatoloğa gittim çözüm bulamadım.
Şimdi inşallah görüp cevap verenler çıkar.Bu roller denen şey bir sürü var bir sürü marka iğne adedi.Ve kullanım süresi az diyorlar.7-10 defa kadar.Uzun süre kullananlar iğne sayısı ve marka adını yazabilirlermi nerden aldıklarınıda benim gibi kafası karışık olanlara yardımcı olur belki.
Bu site için yasakmı bilmiyorum eğer öyleyse lütfen özelden yazın.
Allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum.:43:

Resim koyamıyorum bilgisayarımın bluetooth u yok.Telefondan çektim ama aktaramıyorum.

MERHABA;

Ben yardimci olayim size.Ben hem 1.5 luk hem 0.5 lik kullandim.0.5 ligi gozalti icin almistim digerini sacim icin.Su kadarini soyliyim size.Ben yurtdisindan 540 igneli aldim.2 ay kullandim BEN ETTIM SIZ ETMEYIN KAFAM DELIK DESIK OLDU.CEKTIGIM ACININ HATTI HESABI YOK .HER DERMAROLLER DAN SONRA SARIMSAKLI SULAR YAGLAR BALLAR KULLANDIM SONUC 0

EVET SONUC KOSKOCAMAN BIR O. EGER SIZDE HERSEYI KULLANDIM BI DE BUNU KULLANAYIM SINIFINDANSANIZ HIC BOSU BOSUNA KAFANIZI DELIK DESIK ETMEYIN DERIM BEN/

Back