Arkadaşlar erkek tipi saç dökülme teşhisi kondu, resmen açık saçımın arkası .Çok üzülüyorum bakım yapmaya başladım sarımsak yağlar ve ampuller.Tabiki ilk fırsatta cerrahpaşaya gidicem.Ama birçok dermatoloğa gittim çözüm bulamadım.
Şimdi inşallah görüp cevap verenler çıkar.Bu roller denen şey bir sürü var bir sürü marka iğne adedi.Ve kullanım süresi az diyorlar.7-10 defa kadar.Uzun süre kullananlar iğne sayısı ve marka adını yazabilirlermi nerden aldıklarınıda benim gibi kafası karışık olanlara yardımcı olur belki.
Bu site için yasakmı bilmiyorum eğer öyleyse lütfen özelden yazın.
Allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum.![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Resim koyamıyorum bilgisayarımın bluetooth u yok.Telefondan çektim ama aktaramıyorum.
Şimdi inşallah görüp cevap verenler çıkar.Bu roller denen şey bir sürü var bir sürü marka iğne adedi.Ve kullanım süresi az diyorlar.7-10 defa kadar.Uzun süre kullananlar iğne sayısı ve marka adını yazabilirlermi nerden aldıklarınıda benim gibi kafası karışık olanlara yardımcı olur belki.
Bu site için yasakmı bilmiyorum eğer öyleyse lütfen özelden yazın.
Allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum.
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Resim koyamıyorum bilgisayarımın bluetooth u yok.Telefondan çektim ama aktaramıyorum.