Sac Hastalikları Bölümü, Sac mezoterapisi, PRP vs. Yöntemler

• Konu Sahibi Konu Sahibi su_m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
66
8
286
Muğla
Kızlar istanbul'a yeni taşındım, saclarimda yillar yili seyreklik acilip bebek saci cikan bolgeler, gucsuzluk vs bir sürü problem yasadim. Ve malesef bu sac skintilarim hic bitmedi, simdi bi tedavi denemek istiyorum ama doktrlari tedavileri cok iyi bilmiyorum ve de okadar parayi cope atmak tabiki istemiyorum. Sizden ricam herhangi bir bilgisi olan varsa bana yol gostermesi. Çunku grcekten yillardr bu saclar ozguvenimi yerle bir ediyor ( şöyle birazck gür ve sekil alabilen saclar icin cok sey verirdim.. bu arada once bir sac hastaliklari uzmani ile gorusmeliyim diye dusundum.ornegin cerrahpasada boyle bir dal var fakat randevu almak cok zor.. yardm edin bana da şu isten bi kurtulayim

Önce bir kan testi yatırıp neyden kaynaklandığını bulmalısın yani pko mi var ya da genetik mi

İste onu isteyip anlicak bi doktor lazim ama , cunku kendim yaptrsamda herhangi bi dermatolog istedgm kadar donanimli olmicaktir bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…