• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç hakkında

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
öncelikle herkese iyi akşamlar
Saçlarım cok yıprandı ve azaldı
Bakım amaçlı kına yakmak istiyorum
Sacım normalde koyu kestane kendi rengi
Ama ben uzerıne dahada koyu dursun diye bir yıldır siyah boya yakıyodum her 3 ayda 1
Son boyamı 1.5 ay önce yaptım dipleri aktı gibi
Uclarda boya var
Tamamen ne zaman akar? Veya kına yaksam tutarmı saclarıma, öncedende kına yaktıgımda saclarıma cok iyi geliyordu tekar denemek istiyorum ama aranızda hiç deneyen oldumu , lütfen bi yol gösterin 🥺

Ama ben uzerıne dahada koyu dursun diye bir yıldır siyah boya yakıyodum her 3 ayda 1
Uclarda boya var
Tamamen ne zaman akar? Veya kına yaksam tutarmı saclarıma, öncedende kına yaktıgımda saclarıma cok iyi geliyordu tekar denemek istiyorum ama aranızda hiç deneyen oldumu , lütfen bi yol gösterin 🥺
Akmaz
Tutmaz

Uclarda boya var
saç yıpranmasına ve azalmasına kına işe yaramaz ki.kan değerlerinize baktırın öncelikle .biotin alın ağızdan kabak çekirdeği yiyin günde bir avuç.perfectil diye bir vitamin var ben onu kullandım dökülmeyi tamamen durdurdu.başka ürünlerde var eczanelerde.bir dermatoloğa mutlaka gidin.kınalı saç bir daha boya da tutmaz dönmek isterseniz

Naturalive saç losyonu öneririm, yerli ve tamamen bitkisel bir ürün. Memnuniyet oranı da yüksek.

Siyah boyanın akması için beyaz sabunla yıkayın saçlarınızı tabi sabuna alışık değilse yine temiz içerikli bi şampuan ve saç kremi kullanın. Boyamayın dinlensin, zaten siyahın üstüne de kızıl tutmaz, dipleri bi ayrı uçları bi ayrı olur daha fena canınız sıkılır.

Kına yakmayın,kınalı saça herhangi bir işlem uygulayamaz sınız.Hem de çok kurutuyor saçları.Beyazınız yoksa hiç boyamayı bence,kendi haline bırakın ve en önemlisi beslenmenize dikkat edin.

Uclarda boya var
dökülme çoksa önce doktora gidin, düşen bir değerle ilgili olabilir sorununuz.
onun dışında gebelik sonrası tutam tutam dökülen saçlarım için halalesin setini kullandım, bir de wellanın maskesini. saçlarım dökülmüyor ve eski parlaklığını kazandı ama hangisi işe yaradı bilmiyorum :KK45:

boya uclardaysa sacınızı kısaltın boya degıl artık kına kullanacaksanız en azından kendı sacınıza olur renk dalgalanması olmaz

kına saca bakım falan yapmaz tam aksıne kurutur kınayı sadece dogal dıye kullanıyor ınsanlar bakım yapsın dıye degıl
bakım ıcın saca keratın ıceren urunler kullanmanız lazım haftalık maske gunluk serum sac dıbıne masaj ıle sac tonıgı uygulamak gıbı
bu surecte ısıl ıslemlerden uzak duracaksınız ve sacınızın ıhtıyacına yonelık sampuan kullanacaksınız

bunun dısında eczaneye gıdın saclarım zayıf cansız kırılgan ve dokuluyor ne tavsıye edersınız dedıgınızde sıze bır hap verecek onu kullanın ıcınde biotın ve vıtamın takvıye var

yanlıs urunler kullanıyorsanız ondan da saclarınız boyle olabılır ya da kan degerlerınızden dolayıda

Sac için en cok demir takviyesinin faydasini gordum ben. Cogu kisi folik asit ve biyotin de kullaniyor. Takviyeler bence en iyi sonucu veriyor, disardan yapilan seylere gore

Ben dax supergro ve amla yağını dönüşümlü kullandım. Revox at kuyruğu biotin& collagen şampuan kullanıyorum. Saç uzamasında ve saçın gürleşmesinde yardımcı oluyorlar.

Benim saçım çok küçük yaşta beyazladığı için ilk başlarda siyah kınayla boyuyordum. Herhangi bir etkisi olduğunu hatırlamıyorum annem doğal diye kına tercih edelim demişti. Kına zor akar bu arada.

Back