Saç gürleştirmek

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
347
264
53
Saçlarımın ön tarafı çok seyrekleşti kâkül kestirmek istiyorum ama kuaförler önermiyor, nasıl gürleştirebilirim?

Saçlarımın ön tarafı çok seyrekleşti kâkül kestirmek istiyorum ama kuaförler önermiyor, nasıl gürleştirebilirim?
Bence kahkul pismanliktir :) yazin yapisir kisin ruzgardan yerinde durmaz :) Ben uzun zamandir uyguladigim rutinimden bahsediyim.. dax supergro, pirinc suyu ve dogum kontrol hapi kullandigim urunler. Soyleki.. banyo yapicagim gun sabahtan dax supergro yu sac diplerime yediriyorum parmaklarimla ve 2-3 saat sacimda bekletiyorum. O sirada pirinc suyu hazirliyorum su sekilde; 1 cay bardagi pirinci yikadiktan sonra 3 bardak sicak su icinde 10 dk kaynatiyorum karistirarak ve suzuyorum. Soguduktan sonra hazir. İlk etapta banyoda sadece sacimi sampuanla yagdan arindirip havluyla kurulayabildigim kadar suyunu aldiriyorum ve sac diplerime pirinc suyunu yine parmaklarimla yedirip havluya sarip 1 saat de oyle bekliyorum. Sonrasinda sampuana gerek kalmiyor sadece suyla durulayip kremleyip cikiyorum. Bu arada sampuanimin icinde de bir paketin yarisi kadar ezilmis dogum kontrol hapi var. Biraz yorucu oluyor banyo gunleri ama bu rutini yaklasik 1 yildir yapiyorum. Saclarimi iki kat fazla uzatiyor (her ay boya yaptigim icin olcme sansim oluyor. Ayda 1 cm uzarken artik 2 cm uzuyor sacim). Ve saclarim kesinlikle gurlesti cunku dokulme diye bir sey kalmadi.. umarim isinize yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…