Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaç gürleştirmek için öneriniz var mı?
kına saçı gürleştiriyor. daha önce sürdüğüm zamanlarda bu yönde faydasını çok gördüm. saça hacim, parlaklık ve ışıltı veriyor. bu kadar çok akmasa kına tüm boyalardan daha iyi de...biraz zahmetli uygulaması işte....
evet katılıyorum bende senede iki kere falan yakıyorum beslesin die ama yeni saclar cıkarıp gurlestirme gibi bi etkisi yok guclendirio parlaklık ve renk verio. arkadasın aradıgı bu diil sanırım
ben de yaklaşık 2 haftadır saçlarıma karanfil suyu sürüyorum saç çıkarmadı ama inanılmaz hacim veriyor saçlarıma. Saçları parlatır dediler ama pek parlatmadı
ben de aslında saçlarımı güçlendirmek için kına yakmak istiyorum fakat kızıl saçtan nefret ediyorum!! benim saçlarım çok ince telli bu yüzden hemen kırılıyorlar =( saç rengini kahverengi yapan kına yok mu ki?
ben de aslında saçlarımı güçlendirmek için kına yakmak istiyorum fakat kızıl saçtan nefret ediyorum!! benim saçlarım çok ince telli bu yüzden hemen kırılıyorlar =( saç rengini kahverengi yapan kına yok mu ki?
lush da kahverengi kına yapan kına satılıyor ama ben denemedim... ayrıca normal kınanın içine birşey katıp kahve yapan arkadaşlarda varmış bunları da denemedim tabii. onların yazılarını bir yerlere kopyalamıştım bulursam paylaşırım :)