ben sarımsak ve zeytinyağıyla saçlarımı kuvvetlendirdim öneririm :119:
Arkadaşlar saçlarım diplerim kuvvetli olmasına rağmen(çok şükür) gür değil, yapısı da malesef ince telli. Bir zamanlar sinameki kürü yaptım, bir zamanlar badem yağıyla bir şeyler yaptım ama hiç birinde süreklilik sağlayamadığımda bir gerçek. Ayrıca maşa, düzleştiri vb. etkisi belki bunda çok olabilir, onları da mümkün olduğunca az ve ısı koruyucu ile birlikte kullanmaya çalışıyorum. Sizlere sorum şu benim durumumda olupta saçlarını gürleştirmeyi başaran var mı ? Bana önerileriniz neler ?
sarımsak mı ?ama şimdi bide yaz gelio kokarım pis pis onu yapamam cnm ya malesef çok üzücü
cnm bnm saçlarımda hem cılız ince telli ve kuru. bi arkadaşım aloe vera jelini önermişti hatta nettende biraz araştırdım yarın onu denicem eğer işe yararsa sana yazarım. baya faydası varmış hatta balili kadınlarda aloe vera sayesinde saçları gürmüş.
valla canım caresiz kalınca koku falan dinlenmiyor..şunu söyleyeyim benim denediğim şeyleri bitkisel kozmetik herşey yani kimse yapmamıştır işe yaramıyor parama emeğime yazık oldu sadece..
kokusuna gelince kafadayken kokuyor elbette ama yıkadıktan sonra ve kuruduğunda hiç bir koku kalmıyor..yine de takdir senin..
Merhaba
Benimde saçlarım senin saç tipinde..Ben Argan yağının da olduğu aktardan temin ettiğim özel bir yağ karışımı kullanıyorum.
3 günde bir saçıma uyguluyorum ve inanılmaz derecede kuvvetlendiriyor ve parlaklık sağlıyor..
bu karışımı ben zencefil aktar'dan aldım 20 Tl'ye ama tüm aktarlarda benzer karışımlar mevcut.
Kesinlikle argan yağlı bir ürün öneririm...
Ayrıca şuanda da takip ettiğim bir ürün var. Adonia Organics'den Adonia Hair Awake..
Hızlı bir şekilde uzatıp; güçlendiriyormuş..Bende araştırıyorum yakında alıcam..
Saç ile ilgili blogumda konular var..
http://pariltiligezi.wordpress.com'dan da yazılarıma ulaşabilirsin..
Sevgiler
sarımsak yağını surdum haftasonu hala kokusu çıkmadı insanların yanına yaklaşamıyorum kafamı gun içinde 2 kez ayrı ayrı toplamda 10 kez sabun, bıtkısel şampuan, normal şampuan ve durulama suyuna sırke atmama ragmen cıkmadı . kokuyu parfumle bastrdım ara ara burnuma kokusu gelıyo hala :////
valla canım caresiz kalınca koku falan dinlenmiyor..şunu söyleyeyim benim denediğim şeyleri bitkisel kozmetik herşey yani kimse yapmamıştır işe yaramıyor parama emeğime yazık oldu sadece..
kokusuna gelince kafadayken kokuyor elbette ama yıkadıktan sonra ve kuruduğunda hiç bir koku kalmıyor..yine de takdir senin..
eger sacinizin sarimsak kokmasini istemiyorsaniz, dis sarimsaklari az miktarda sut ile kaynatip (+- 1 dk) sarimsaklari rendeleyin, ezin ve dovun. sampuana katin hic bir kokusu olmuyor
kendimden biliyorum ben oyle yapiyorum
inanin sarimsakdan guzel sonuc alacaksiniz
ben ikinci yikamadan sonra degisimi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?