saç-giyim değiştirmek isteyen ama cesaret edemeyenler

Dilal2a

Psikolojik Danışman
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
851
2
Kızlar ben çok karasızım.. devamlı spor takılan biriyim arada bir topuklu elbise falan da giyiyorum ve tarzımı değiştirmeyi çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bana hem spor hem klasik farklı bir tarz için yardım edin lütfen hem rahatlığımı bomzyacak hem de şık olabileceğim kıyafetler ne olabilir..

bi de saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıl bakır tonları tercih ettim hep şu gune kadar ama akmasından ve saçımın yıpranmasından sıkıldım açık kumral üzerine platin röle istiyorum resim ekleyemiyorum mesaj sayımdan dolayı ama beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm çok dikkat çekmesini de istemiyorum önerilerinizi bekliyorum​

ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm ve zamanında senin istediğin röfleyi yaptım. saçının yıpranmasından şikayetçisin, emin olabilirsin ki röfleyle çok daha yıpranmış saçlara sahip olacaksın; yaşını büyük göstermesi de cabası, ayrıca da çok dikkat çekici. bence koyu renk saç, renkli gözleri ve beyaz teni daha öne çıkarıyor; saç parlak görünüyor. kestane ya da koyu kahve gibi bir renk seçebilirsin.
giyim konusunda da ince yapılı biriysen skinny kot altına topuklu ayakkabı ve şık bir bluzla gayet şık ve rahat olursun. ince yapılı değilsen de tunikle fazlalıklarını saklayarak yine aynı kombini yapabilirsin.
nacizane fikrim a.s.

röfle için doğal saçımın uzamasını beklemeyi düşünüyordum ben de dün saçımı fındık kabuğu ve açık kumralı karıştırıp boyadım çok da doğal oldu saçım uzayana kadar bu ikiliyi devam ettiricem sanırım :)))

giyim konusundaki fikirlerin içinde teşekkürler :)))

X