Saç Elektriklenmesine Karşı Neler Yapıyorsunuz?

Toni&Guy serumu kullanan var mı

• evet

OY: 5 25,0%
  • hayır

OY: 15 75,0%

• Ankete Katılan
    20

iremsayman

Youtube kanalım: İrem Sayman :)))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
16
0
31
Benim saçlarım aşırı elektrikleniyor bununla alakalı toni&guy ın serumunu kullanıyorum ama başka alternatifler söylersenizde çok sevinirim. Toni&guy ile ilgili izlenimlerimi anlattığım videoyunun linkinide paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Urban markalı saç maskesi var. Watson da sanırım satılıyor. Mor renk olanı benim kabarık ve gür saçlarımda işe yaradı . Denemenizi tavsiye ederim.

Akat ariane suyunu saçınızı kurutmadan önce kulllanabilirsiniz. Böylece daha canlı ve parlak görünür. İçeriğinde parfüm vb. kimyasallar bulunduğundan saç diplerinize sürmeyin.
Loreal elseve komple kırık onarıcı yı sürebilirsiniz. Saçlarınız kuru ve kabarıyorsa işe yarayacaktır. Ağırlaştırma yapmadan onarıyor kırık görünümünü hafifletiyor. Tabi yine diplere uygulamamanız gerekli.
Elseve 6 çiçek özü, gliss serum deep reapir de bu alanda oldukça iyi.

Urban markalı saç maskesi var. Watson da sanırım satılıyor. Mor renk olanı benim kabarık ve gür saçlarımda işe yaradı . Denemenizi tavsiye ederim.
Ben de bir dönem kullandım. İçeriği fena değildi. Ama saç yapım yağlı olduğundan ürünü değiştirmek zorunda kaldım:KK43:

John friedanin serumunu kullaniyordu. Frizz ease argan bakimli olan ama dokuyordu icerige baktim kotu biraktim ama cok iyiydi be.. neyse sonra ashley joy kuanmaya basladim pembe oln serun iyi gidiyo simdilik

Morfose marka keratin serumu kullaniyorum siyah sisede. Benimde saclarim kuru oldugu icin ozellikle fon yada masa yapacagim zaman daha da elektiriklenir o zaman avucuma biraz hindistan cevizi yagi alip sac uclarima yediriyorum.

Morfose marka keratin serumu kullaniyorum siyah sisede. Benimde saclarim kuru oldugu icin ozellikle fon yada masa yapacagim zaman daha da elektiriklenir o zaman avucuma biraz hindistan cevizi yagi alip sac uclarima yediriyorum.
Canım morfose her kullanımda gerekiyor ama kalıcı bir çare için ben doğal katkısız keratin yükledim, olumlu sonuç aldım, durmadan bakımla uğraşmıyorum artık.

Canım morfose her kullanımda gerekiyor ama kalıcı bir çare için ben doğal katkısız keratin yükledim, olumlu sonuç aldım, durmadan bakımla uğraşmıyorum artık.
Dogru canim haklisin bende duzenli olarak keratin bakimi yaptiriyorum artik ama yine de serum kullaninca daha hos oluyor :)

Dogru canim haklisin bende duzenli olarak keratin bakimi yaptiriyorum artik ama yine de serum kullaninca daha hos oluyor :)
Sanırım sizin keratin bakım algınızla benım anlatmak istediğim aynı şeyler değil. Kımyasal ağır maddelerin kullanıldığı işleme keratin bakım adı konuyor, oysa ben tamamen doğal katkısız keratin bakımını kasdettim.

:63:W
Benim saçlarım aşırı elektrikleniyor bununla alakalı toni&guy ın serumunu kullanıyorum ama başka alternatifler söylersenizde çok sevinirim. Toni&guy ile ilgili izlenimlerimi anlattığım videoyunun linkinide paylaşıyorum.

Canım, merhabalar:KK200:

Yazına denk geldim, işini görür mü bilmem ama bende kısaca durumu özetlemek istedim. Benim saç tipim yağlı, ancak saçım kuruduğu anda öyle bir elektrikleniyordu ki, elimi prize sokuyorum sanki. Toprağa basma tekniğini bile denedim vücudumdaki elektriği atayım diye, nafile... Saç bakım kürleri aldım, sayısız marka hepsini denedim. En etkili çözümün sonucunda elektriklenme gitti ama bu sefer saçlar söndü, eee saç tipi de yağlı olunca, görüntü hoş olmadı. Sonra uzuuuun süre şampuan araştırması yaptım, paraben olmayan, çok köpürmeyen ama temizleyen ve elektriklenme olayını çözen bir yol buldum. Bilindik marka, ama şampuanı olduğunu bilmiyordum. Gratis'ten 9,90tl ye alıyorum. Bkz: "Dalan Oil"

banyodan sonra saçlarım kurumaya başlayınca çoooooooooooooooook az zeytinyağı sürüyorum ama bütün saçıma bir iki damla sadece, sonra da örüyorum o şekilde yatıp sabah açınca bütün gün hiç elektiriklenme olmuyor. :KK200:

Konu hala takibindeyse dalgalı saçlara sahip olduğum için tavsiyem olacak. Bildiğin bebek yağını banyodan sonra saç taramayı kolaylaştırmak için bir kaç damla ve kurumaya yüz tutunca bir kaç damla daha kullanınca iyi oluyor. daha iyi sonucu saçlarını kurutunca alıyorsun ürünü uyguladıktan sonra.

Zaman zaman benim de saçlarımda elektriklenme oluyor. Elektriklenmeyi önleyici serum, yağ vb. ürünleri, temiz saçıma sürmeyi sevmiyorum. Onun yerine elektriklenmeye sebep olan faktörlere odaklanıyorum.

Bir ara organik şampuanlar kullanmaktan saçlarım çok kurumuştu. Ben de saçları yumuşatmak için yoğun onarıcı ve besleyici saç maskeleri ile saçlarıma nem bombardımanı yaptım. Tarağı saçıma yaklaştırdığım an, saç tellerim tek tek havaya kalkıyordu :)) Sonra araştırdım, nemsizlikten ya da gereğinden fazla nemden de elektriklenme oluyormuş. Bunu öğrenince maske yapmaya ara verdim, elektriklenme sorunu da bitti. Bir de plastik tarak değil de geniş aralıklı olan tahta taraklar kullanmanı öneririm.

Redist in keratin yağını kullanıyorum yoğun bir kıvamı var nemlendırmesi cok iyi geldı elektrklenmeyı yatıstırıyor ılk gun kullanımda farkı gordum saclarm parladı sankı urbanda kullandım ama ben bunu daha cok begendım etkılı oldu tavsıye ederım cok uygun:21:

Saçımı devamlı nemlendirmeye çalışıyorum. Krem, yağ vs. Ama istediğim sonucu bir türlü elde edemedim senelerdir.
Aynı sorun bendede vardı ucları kuru kuruydu nekadar saç yagları nem köpüğü sürsemde aksama yada ertesi sabah aynı ama redistin keratin yağını dene bıkez sürdüm uclara sonra kalanı elimle tarar gibi yaydım yoğun kıvamlı zaten ertesi günde yumuşak görünüyordu kuruluk yoktu memnun kalırsın diğer ürünlere benzemıyor:halay:

X