Saç ekimi

feyzamuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
31
13
Merhaba kızlar.. Eşimin son zamanlarda sacları Fazlasıyla döküldü ve cok kafasına takıyor bunu, sac ektırmeyı düşünüyor ama Cevremızde hıc sac ektıren bı tanıdığımız olmadığı ıcın açıkcası nerede ektırecegıne karar veremedı. Ustelık okadar cok reklam varkı sac ekımıyle kafamız karıştı. Burda esı veya yakınlarından bırı sac ektırıp memnun kalan varsa bana yardımcı olabılırmı lütfen. Sehır onemlı degıl. Onemlı olan guvenılır ve kesın olması.. Sımdıden cok teşekkürler

Ne oldu sonuçlar bende merak ediyorum. Eşinizin saçını ektirdiniz mi? Her yerde farklı şeyler söylüyorlar yazıları okuya okuya uzman oldum neredeyse, ama hala karar veremedik yaptıracağımız yer konusuna...

çeşitli sitelerden de okudum, fazla reklama kanmak istemiyorum ama insanın gözü ister istemez renkli tabelalara takıyor. İyi araştırmakta yarar olduğunu düşünüyorum en azından gittiğimiz yerde neyin yanlış gittiğni tahmin edebiliriz gibi geliyor.

En son buraya (www.yetkinbayer.com/blog) takıldım, saç ekimi ile alakalı incik cincik her konu var. Daha okuyacağım bakalım.

merhaba ...
benim eşim 1 sene önce saç ekimi gerçekleştirdi önceden çok araştırmıştık hem fiyat olarak makul hemde kalite olarak uzman bir ekip tarafından yapılmasını istedik internette saç ekimi fiyatları diye araştırmaya başladık ve saç ekimi nasıl yapılır saç ekimi video 'ları izledik. daha sonrasında Estecenter a ulaştık. şikayetvar.com da olmamaları bizi cezbetti çünkü şikayet olmaması bizim için önemliydi. daha sonrasında ücretsiz muayeneye gittik ve 3 gün sonra saç ekimi işlemini gerçekleştirdik saç ekimi sonrası yapılan işlemden çok memnun kaldık tabii öncesi de çok iyiydi ilgi alaka işlem boyunca hijyen vs iyi ki seçmişiz dedik. işlem sonrası süreç te de bizimle birebir ilgilenmeleri çok iyiydi herkese tavsiye ederim tabi ki size de ...

Takipçiyim konunun bizde araştırıyoruz İstanbul'da yaptıran arkadaşlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…