saç ekimi

Filiz40

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
4
0
6
45
ankarada saç ektirip memnun olan varmı çok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var çokkk mutsuzuzm yardım edin((

Ben 4 ay önce Dr.Jale Şenyurt a muayene oldum.Muayenehanesine gittiğimde muayene baya bir uzun sürdü.Daha önce başka dr lara da muayene olduğum için neden muayenenin uzun sürdüğünü sorduğumda her saç tipi ve deri yapısı için farklı bir tedavi tipi ve metod uygulanması gerektiğini söylediğinde doğru yeri buldum demiştim.Bir de ,orayı seçmemde Jale hanımın hastalarıyla konuşmamın büyük etkisi olmuştu.Eğer hala Ankaradaysan Jale hanımı tavsiye ederim.

ankarada saç ektirip memnun olan varmı çok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var çokkk mutsuzuzm yardım edin((

Merhabalar,
Sorunun ustunden epey gecmis, ancak ben yine de deneyimlerimi paylasmak istedim. 18 yasindan itibaren saclari hizla dokulen ve bitkisel ve tibbi olmak uzere her turlu tedaviyi denemis biriyim. En sonunda Turkiye'nin, hatta belki Avrupa'nin en iyi cilt hekimlerinden birine gittim. Avrupa'dan gelen cok pahali ama etkili, ancak zaman icerisinde etkisini yitiren ilaclarla tedaviye basladik. Doktorum hastaligimin seker hastaligi gibi oldugunu, asla iyilesmeyecegini, ancak baski altina alinip hafiftetilebilecegini soylemisti. Kesinlikle tavsiye etmedigi halde sac ekimi yaptirdim ben de ve ayni soyledigi gibi oldu. Dokulen yerlerde saclar tutunamadigi ve tekrar dokuldugu yetmiyormus gibi sac alinan saglikli yerlerdeki saclarimi da kaybettim. Ise yaradigini soyleyen ve fotograflarini gonderenlere asla inanmiyorum bu yuzden. Sonuc olarak 5 yildir protez sac kullaniyorum. Cesitli firmalara basvurdum bunun icin, hepsi magduriyetimizden mecburiyetimizden faydalanan sahtekar firmalar oldugundan hicbirini oneremiyorum. Ayrica bakimi normal saca gore elbette zahmetli protez sacin. Kayiyor, kapatmakla ugrasiyorsunuz, duzenli bakim yaptirmaniz, iyi bakmaniz, dikkat etmeniz, eskidikce yenisini yaptirmaniz lazim hep. Asla kendi saciniz gibi olmayacak, yine de sac seyrekligi sizi cok rahatsiz ediyorsa, ozguveninizi etkiliyor ve maddi anlamda kendinize guveniyorsaniz yaptirin gitsin derim.

sonuç ne oldu saçlarınız düzeldi mi bende jale hanıma gitmeyi düşünüyorum

Saç ekiminde ün yapmiş taa yurt dışından bile hastalari gelen en başarılı yer ankarada HLC estetik ve cerrahi saç ekimi tıp merkezi gop no=6
Muhakkak ihtiyacı olan herkezin gidip görmesi enazından bilgi alması gereken biyer bizz gittik çok memnun kaldık ve büyük araştirmalarimiz sonucunda bulmuştuk burayı hiçbir şekildede olumsuz birşey duymadık .

İstanbulda oturuyorum. İstanbulda daha da gelişmiş bu işler. Eşimde de saç sorunu vardı. Tabi bu sorun ailesinde var. Evlendiğimiz yıllarda yoktu tabi daha sonradan ortaya çıkan bi durum dökülme. İş arkadaşları birilerini öneriyordu sürekli. Bende buradan tavsiye olarak aldığım bi doktoru aradım gittik görüştük. İlk başlarda çekincem vardı. bu da bir çok doktor gibi lafta mı acaba diye. Daha sonra millyetin sitesinde yazısını gördüm ve içimdeki korku geçti doğru yerde olduğumuza inandım.

Eklentiler

• saç.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…