Saç ekimi sonuçları diye bir form var.erkekler inanılmaz paylaşım yapıyor. Artık orada kadınlarda paylaşım yapmaya başladı sacrkimiyle ilgili . Üye olup bakabilirsiniz. Ben ankaradayim. Antalya'da dr hakan dogan ahd klinik. Kadınlarda güzel Ekim yapıyor diye biliyorum. Aman merdiven altı işletmelerde bu işi sakın yaptirma. Ankara da Dr Serdar Görkem var. Dr muttalip keser inanılmaz saç ekimi yapıyor ama kadınlara yapmıyordu en son şu an durum nedir bilmiyorum. Dünya da bu işte önde olan İstanbul da asmed klinik sahibi Dr Koray Erdoğan var. İzmir'de de siber ...(?)ulusan miydi hayirlayamadim o var. Denizli'de de iyi bir saç ekim Dr u var. Dünya da çok güzel kadın saç ekimi örnekleri var. Ben de istiyorum sakaklarım da annemden kalma açıklik var erkeksi bir hava veriyor yaş ilerledikçe de daha da açılıyor.
M maxwell haır var Kore de. Çok güzel saç ekimi örnekleri var kadınlara Instagram'da bakabilirsin... Yine
female hairtransplant yazarsan instagrama güzel örnekler bulursun tr de ve dünya da . Ayrıca saç ekimi hikayelerini anlatan kadinlar var Instagram'da takip edebilirsin.... Daha da bilgi istersen bildiklerimi ogrendiklerimi paylaşabilirim. Muzdarip olduğum konu 3 /4 yıldır Ekim aklımda . Bir de alnın çok genişse @forehead reduction saç ekiminden daha güzel bir alternatif. Onu da İstanbul da Dr Cengiz Kaleli(?)soyadini yanlış hatırlıyor olabilirim. Hatırlayamadım hatta :)
formda konu açmıştım bu konuyla alakalı. Saç dökülmesi, kellik , saçta açılma malesef çok sıkıntılı, kadının en önemli aksesuarı . Bazı kadınlara bakiyorsunuz çok erkeksi çene ağız burun yapısına sahip ama saçlar inanilmaz güzel olunca her şey tastamam oluyor.