Saç Ekimi Sonucum

komanche81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
4
0
1
43
Sevgili Arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. gördüm ki birçok arkadaş saç dökülmesinden şikayetçi. ben de yıllarca bu dertle savaştım. ve en sonunda geçen yıl saç ekimi yaptırdım. genellikle bildiginiz gibi erkekler için onerilen bir yontem. fakat ben son çare olarak denedim. ve daha once yaptırmadıgıma çok pişmanım. benim gibi bu dertle savaşan arkadaşlarla bunu paylaşmak istedim. öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarımı da ekliyorum. soru sormak isteyen veya fikir almak isteyen arkadaşlar olursa, memnuniyetle yardımcı olurum.

Doktorum Ankaradan, Sayın Serdar Gökrem, internetten yaptıgım uzun araştırmalar sonucu, kendisiyle bu işe girişmeyi uygun bulmuştum. iyi ki de oyle yapmışım. operasyonda ve sonrasında da bana çok yardımları oldu. sadece ekimi yapıp bırakmadı, sürekli kontrollerim ve şikayetlerimde de destek verdi. saçı ekip kendi haline bırakmadı. tahliller ve vitamin destekleriyle saçın beslenmesine ve gürleşmesine de çok yardımcı oldu. Dilerim benim gibi sorunu olan arkadaşlara biraz da olsa umut olurum.

1 yilda saciniz bu kadar nasil uzadi? benim abim de yaptirdi 1 yil olmak uzere, ama bu kadar uzama nasil olur ?

1 yilda saciniz bu kadar nasil uzadi? benim abim de yaptirdi 1 yil olmak uzere, ama bu kadar uzama nasil olur ?
Merhaba, ben 8 Mayıs 2013 günü operasyon geçirdim. yaklaşık 1.5 yıl oldu. ve defalarca saçımı kestirdim. kısa olması benim tercihim. sanırım uzatsam şimdi omzumda falan olurdu

sac 3 numaraya filan vurulmuyor mu Ekim icin? 1 yilda omzunuza nasil gelsin, aynen soruyorum : siz reklam mi yapiyorsunuz :) konu oyle bir tat verdi bana nedense

sac 3 numaraya filan vurulmuyor mu Ekim icin? 1 yilda omzunuza nasil gelsin, aynen soruyorum : siz reklam mi yapiyorsunuz :) konu oyle bir tat verdi bana nedense

:) tartışmayı sevmiyorum. özür dilerim size eşlik edemiycem.

gerçekten boyle problemleri olan insanlar var ve ben de onlardan biriydim. yıllarca bu dertle uğraştım. benden bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa memnuniyetle yardımcı olurum.

dilerim birgün bana işiniz duşmez sayın javiera. o zaman boyle yardım amaçlı yapılmış bir girişime, yersiz eleştiri yapma zevkinizi hatırlatırım.

Size başka cevap yazmayacağım. dilediğinizi yazmakta özgürsünüz. teşekkür ederim.

ufak at. saç ekimini azıcık araştıran bunun yalan olduğunu bilir.hele kadınlarda bu şekilde olması imkansız.
bari biraz seyrek saçlı bir kadının fotoğrafını koysaydın. umarım kimse bu doktora adım atmaz.

Merhaba, ben 8 Mayıs 2013 günü operasyon geçirdim. yaklaşık 1.5 yıl oldu. ve defalarca saçımı kestirdim. kısa olması benim tercihim. sanırım uzatsam şimdi omzumda falan olurdu
Merhaba,benim saçlarımın bazı yerleri seyrek ektirmek istiyorum,gerçekten saçlarınız sık olarak çıktımı ,deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim...Doktorunuzdan memnun kaldınız mı?Yaptırmaya değer mi acaba,teşekkürler sevgiler....

Merhaba,saç ekimi hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim,memnunmusunuz ben daha önce başka bir doktora ektirdim ,sonuç alamadım,saçlarınızın sıklığı nasıl ekimden sonra prp gibi işlemler yapıldı mı,sorulursa yardımcı olacağınızı yazmışsınız,yardımlarınızı bekliyorum,sevgiler...

saç ekimi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…