- 24 Aralık 2014
- 4
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi komanche81
Sevgili Arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. gördüm ki birçok arkadaş saç dökülmesinden şikayetçi. ben de yıllarca bu dertle savaştım. ve en sonunda geçen yıl saç ekimi yaptırdım. genellikle bildiginiz gibi erkekler için onerilen bir yontem. fakat ben son çare olarak denedim. ve daha once yaptırmadıgıma çok pişmanım. benim gibi bu dertle savaşan arkadaşlarla bunu paylaşmak istedim. öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarımı da ekliyorum. soru sormak isteyen veya fikir almak isteyen arkadaşlar olursa, memnuniyetle yardımcı olurum.
Doktorum Ankaradan, Sayın Serdar Gökrem, internetten yaptıgım uzun araştırmalar sonucu, kendisiyle bu işe girişmeyi uygun bulmuştum. iyi ki de oyle yapmışım. operasyonda ve sonrasında da bana çok yardımları oldu. sadece ekimi yapıp bırakmadı, sürekli kontrollerim ve şikayetlerimde de destek verdi. saçı ekip kendi haline bırakmadı. tahliller ve vitamin destekleriyle saçın beslenmesine ve gürleşmesine de çok yardımcı oldu. Dilerim benim gibi sorunu olan arkadaşlara biraz da olsa umut olurum.
Doktorum Ankaradan, Sayın Serdar Gökrem, internetten yaptıgım uzun araştırmalar sonucu, kendisiyle bu işe girişmeyi uygun bulmuştum. iyi ki de oyle yapmışım. operasyonda ve sonrasında da bana çok yardımları oldu. sadece ekimi yapıp bırakmadı, sürekli kontrollerim ve şikayetlerimde de destek verdi. saçı ekip kendi haline bırakmadı. tahliller ve vitamin destekleriyle saçın beslenmesine ve gürleşmesine de çok yardımcı oldu. Dilerim benim gibi sorunu olan arkadaşlara biraz da olsa umut olurum.