Saç egzaması ve cilt egzaması

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.816
123.232
1.123
evet malesef bu illet geldi beni buldu önce vücudumda sonra saçlarıma sıçradı sanki onkoloji hastası gibi saçlarım dökülüyor burayıda benim gibi olan insanları belki fikir olur diye açtım

Gelelim tedavi için doktorum neler verdi neler tavsiye etti önce banyoda fazla oyalanmam gerektiğini çok sık banyo yapmam gerektiğini çünkü bu hastalık genellikle takıntılı insanları bulduğunu söyledi mantarın nemi çok sevdiğini söyledi en fazla 5 dk kalmamı fazla vücudumu tahriş etmeden yıkamamı ,duş jeli kullanmam gerektiğini saçlarımı haftada bir gün yıkamam fazla sıcak su değil ılık ile yıkanmam gerektiğini ,tarağımı dezenfekte etmemi kimsenin tarağımı, tırnak makasımı , kesemi kullanmaması hatta gerekirse kuaföre kendi makasımı götürmemi her gün yastık kılıfımı değiştirmemi

Dvit damla ve dvit ampul verdi ampülleri haftalık oluyorum birde b12 verdi dvit bitince başlanacak ,omega 3 verdi birde medobıocomplex-k hapı ve şampuanı verdi cildim için coresatin sarı olanından verdi şükür yüzüm geçti

Geçmiş olsun canım..
Saç diplerinde sivilce de çıkıyor mu ?
Bende de aynı illet var çünkü, geçmedi geçmeyecek gibi
Doktordan, ilaçtan yoruldum artık, şimdi doğal şeyler denemeye karar verdim, bakalım İnşaAllah en kısa sürede geçer..

Sorma canım geçti derken şimdi de erkek tipi dökülme var hormonlardan hem tiroid az çalışıyormuş ve dökülen saçlarımın yerine yenileri çıkmayacakmış

Sorma canım geçti derken şimdi de erkek tipi dökülme var hormonlardan hem tiroid az çalışıyormuş ve dökülen saçlarımın yerine yenileri çıkmayacakmış

Canım yaa, o kadar iyi anlıyorum ki seni
Kafamda toplasam en fazla 2 parmak kalınlığında saç var..
Döküldükce dökülüyor, uzamıyor, sinirden bir ara jilet vurmayı bile düşündüm yani

Ne zamandır saçlarım için soğan kürü yapmak istiyordum, yeni öğrendim ki, egzama, mantar gibi saç derisi hastalıklarını tedavi etme özelliği de varmış..
Kokusuna nasıl dayanırım bilmiyorum, midemi bulandırıyor çünkü ama yapıcam ya, artık ilacım zehir olsa içecek durumdayım

Canım çok iyi anlıyorum seni hormonlarına baktırdın mı peki sakın jilet yapma yapanlar genelde pişman oluyorlar canım

Canım çok iyi anlıyorum seni hormonlarına baktırdın mı peki sakın jilet yapma yapanlar genelde pişman oluyorlar canım

Yok canım yapmam yapamam zaten, ya sonra çıkmazsa korkusu var
Yok baktırmadım, en iyi doktoru aradık bulduk güya, o da birşey yapamadı
Sonra kendi çapımda araştırma yaptım, kurtulma imkanım çok az onu öğrendim, senelerce doktor doktor gezen, denemediği ilaç, tedavi kalmayanlar var
Ben de aylarca iğne, ilaçla tedavi gördüm ama sonuç ortada
Eskisinden daha kötüyüm..
Artık dediğim gibi doğal şeyler denemek istiyorum, bir de böyle bakalım nasıl olacak..
Olmazsa yine bir doktor yolu görünüyor bana
Sen evli misin canım ?

Canım mesajın yeni gördüm evet evliyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…