Saç Şekillendiriciler Saç düzleştrici ve maşa markaları yorumları

ben de tam almayı düsünüyodum walla yarın. gördügüm iyi oldu. 20milyona mı aldın sen de?

ben de tam almayı düsünüyodum walla yarın. gördügüm iyi oldu. 20milyona mı aldın sen de?

evet cnm 20.
canim eger sacin benimki gibi dumduz sert telliyse alma derim.dalgaliysa sorun yasamazsin herhalde. ben iki kere denedim olmadi.teknosadan aldim. uzerine birsey yapistirmislar ama okumadan acmis bulundum hevesle. sey dior eger his acmadan 15 gun icinde getirirseniz para iadesi acip da geri getirirseniz %15lik kesim yaparak iade ediceklermis. ben de dursun dedim simdilik:çok üzgünüm:

benim kızımda babylissin 2219ce diye bi modeini arıyodu ama bulamadı ankarada nerde bulabilir acaba bi fikri olan var mı???

remington kullanıyorum ve çok memnunumm........şiddetle tavsiye ederim...

remington asla önermiyorum daha 1 sene olmadı alalı satmak için uğraşıyorum asla önermediğim bi markadır. bi kere saçlarımı çok çekti hep kopardı 2 tel kaldı kafamda senağlama çok ısınıo kendi kendine kapanıo saçlarma bi bakıyorum olmamış hep bosuna vakit kaybı yaşamısım diyorum cok lanet bsey. bosu bosuna 130 lira verdım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…