Saç Şekillendiriciler Saç düzleştrici ve maşa markaları yorumları

edaykin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
553
0
0
Malatya
kızlar ben babyliss pro230 kullanıorum ve süper bir ürünnnnn muhteşemm evkurdan aldım 104ytl ye ama süper bi ürün ablam ablamın arkadaşı anneme de aldık hatta ünide arkadaşlar da aldı ve stoklarda kalmamış alanlar var istek var ürün süper düzlüyor saçlarım son derece kıvırcık ama yağmurlu havada eskiden şemsiye altında saçlarım düz kalamzdı bere takardım gideceğim yere kadar şimdi sadece şemsiye yeterli oluo ayrıca aynı markanın maşasını da aldım oda süper maşa yapıo su dalgası oluo saçlarım tavsiye olsun die yazıorum düzleştrici almak istteyenlere duyrulur (bi çok ürün kullandım ama boşa para vermişim ) kaydirigubbakcemile2:hooray::içelim:

migrostan geçen hafta raks aldım.39 a inmişti. valla bende çok memnunum. o kadar parada vermedim açıkçası. tavsiye ederim. hem uygun hemde teflon yüzeyi var . kırılmalara karşı. ayrıca içinde elektronik bir ısı ayarı var. 180 e kadar çıkıyo.arkadaşımda almış. oda çok memnun. bilginize........

babyliss garanti kapsamında da ii ürünün yenisini yolladılar tamir bile yapmıolar direk yenisini yolluolar arçelik denemedim oda i olabilirrr ama bazı maşalardaki kıskaç mandal var küçük bişi saçı kapıo benimkisinde bu yok saçı kapma ve acı olmuo

ben phılıps kullanıyorum büyük olan düzleştiricisini 2 yıl oldu çok memnunum bende 105 ytl ye almıştım. maşa almak istiyorum bende ne kadara almıştın cnm sen maşayı?

ben phılıps kullanıyorum büyük olan düzleştiricisini 2 yıl oldu çok memnunum bende 105 ytl ye almıştım. maşa almak istiyorum bende ne kadara almıştın cnm sen maşayı?

cnm aylık 6 ytl ye geliodu taksidi toplamıda kaç taksitti unuttum ama 80 küsür evkurdan aldım memnunum 3 kalınlıkta var orta kalınlıkta olanı almanı tavsiye ederim çünkü maşa uzun saçlarda sarkıo biliosun ve salma riskine karşı sıkı dalgalar yapmalısın garantisi kapsamındada iiler bi arıza da yenisini yolluolar yerimseniben

benim saçlarım tam bir pırasa dümdüz yani... bende bukle bukle yapmak istedim her zaman.. kuaförde yaptırdığımda bile çoğu kez düşüyodu braun satin hair saç maşasını aldım süper bir ürün saçı su dalgası yapıyo ve hiç kırmıyo...çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar

remington kullanıyorum ve çok memnunumm........şiddetle tavsiye ederim...

bayblıss kullanıorum cok memnunum sacım dalgalı kolay fon tutan bı sac deıl ama yaptıgım zaman yıkayana kadar bozulmuyo 160ytl taksıtle aldım cantası cok guzel memnunum tavsıye ederım bende masa ıstıyorum kararsızım
ozellıklerı
Seramik & Titanyum kaplamalı plakalar
İyonik
3degişik ısı ayarı
120°C-260°C
Profesyonel
Şık saklama çantası

düzleştiricim; braun ES2 ***** (bütün yıldızlar feda olsun ona :roflol:)
maşam : philips saloncurl HP4654 *** (bi numarasını göremedim henüz 1 kere kullandım cunku bişi diyemicem o sebepten)

Düzleştiricim braun es1- süper bişey, 2 yıldır kullanıyorum, ne iyi etmişim de almışım!
Maşam philips saloncurl- sık yapmıyorum, fena değil, maşa ince olduğu için sık bukleler yapıyo, ısı ayarı yok, fiyatı çok uygun, memnun kalırsınız.

ya philips 4698 sormussun. ben de o urunu arıyorum nereden bulabılırım sence??
arkdasım kullanıyor cok cok memnun ama 2 turlu var bır seramık kaplamalı bır de sadece duzlestırıcısı seramık kaplamalı olan. tamamı seramık olanı arıyorum ben de

kizlar rowenta PS205 masa aldim dun. saclarim duz ve kalin telli. eve gelince bir heves deneyeyim dedim ama hic bukle yapmiyor dahasi isisi da az geldi bana. arkadasimin bir sampuan firmasinin promoson olarak verdigi masasi buna bin basar yani. bu markadan kullanan var mi? ya da ben mi yanlis yapiorum. sacim nemliyken mi denemeliyim... yorumlarinizi bekliyorum. iade edecegim olmazsa..
.

arkadaşlar bende phılıps var üstelik 1 kez kullandım memnun kaldım ama bana sıcaklığı artabilen kademeli bi düzleştirici lazım, onu sattıktan sonra bende arçeliğin düzleştiricisini almak istiyorum,kuaförümde vardı memnun kalmıştım...benimki seramik başlı saça zarar vermiyor ama saçlarım gür olduğundan ısı ayarı daha yüksek olanlardan almak daha mantıklı geldi..almak isteyen varsa mesaj atsın ltf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…