- Konu Sahibi minel axsxk
-
ben hiç anlamadım ya fingrıyı kurutma makinasına takıp öle mi yapıoruz yok bi elimizle onunla tarayıp bi elimizle kurutucaz mı sositosositoBiz bayanlarr saçlarımızı şekle sokabilmek için ugraşıp duruyoruz çeşitli düzleştiriciler ve kaliteli olanları da fiyatları malumm:1shok:
belki çogunuz biliyorsunuzdur benim sizlere önermek istediğimm pahali düzleştiricilerin yerine eğer varsa kurutma makinelerimizn saçlarımızı kıvırcık yapmak için kullandığımız fingrıyla(hani tabak şeklinde olan) saçlarımızı kurutuyormuş gibi yukarıdan aşağıya dogru tarar gibi yapmak...ben 4 seneir saçlarımı bununla düzleştiriyorum gerçekten yıpranmıyor ve çok dogal duruyor saçınızı tarar gibi kurutuyorsunuz hepsi bu inşallah anlatabilmişimdirşutarafagitti a.s.yerimseniben
ben hiç anlamadım ya fingrıyı kurutma makinasına takıp öle mi yapıoruz yok bi elimizle onunla tarayıp bi elimizle kurutucaz mı sositososito
ben hiç anlamadım ya fingrıyı kurutma makinasına takıp öle mi yapıoruz yok bi elimizle onunla tarayıp bi elimizle kurutucaz mı sositososito
ankara_ankara kızlar saçınız ne kadar kabarık dalgalı olursa olsun banyodan sonra saçınızın suyunu havluyla iyice aldıktan sonra saçınızı iyice kurutun ama hiç nemli kalmayacak şekilde kurutursanız bayağ bi düz duruyo öne atın saçınızı kurutma makinenizle sıcak ayarda iyice kurutun.
cnm sen çok doğal duruyo demişsin ama ben doğal değil düz durmasını istiyorum:):) ama senin yönteminide mutlaka denicem:)
deme kız ben daha yeni attım bu figo denilen zımbırtıyı bosuna yer kaplıyo diye
handealan bu arkadaşın önerisini ben de denedim bir ka defa cidden işe yarıo tabiki fönlemiş kadar cok duzgun gözükmesini beklemeyin ama en azından doğal bir düzlüğe sahip oluosunus.sacınıza bu işlemi yapıp üstüne hafif briyantinlediğiniz elinizi şöle bi gezdirin sacta 2 3 gün idare edio
bul kız tamamen mi attınakannehir
canım zaten bu bir kolaylık biraz daha üzerinde durursan istediğin gibi olur hiç olmadı fırçayla uçlarına filan şekil veirsin:jeyyar:Şeniz
he kız attım valla tamamen bide kıza kıza attım bunu niye yapmişlarki diekaydirigubbakcemile
canım ya, çok teşekkürler, gerçekten işe yarıyor bu yöntem. tam düzleşmedi ama arkaları falan dümdüz oldu, sadece önlerini düzleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?