- Konu Sahibi minel axsxk
-
okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu tam benim saçıma göre bir yöntem çünkü ben ucundan çektirerek kurutunca bile düzeliyor saçım çok kalın telli uzun ve gür ama çok elektiriklenmez ilginç bişey neyse :) ama sorunum var ki figom yok.. bunu nerden alabilirm ben? makinayla mı birlikte satılıyor. ve normalde işlevi ne :)
yaptım sonunda,şöle söliyim,saçlarım dalgalı,dalgalar düzleşti,ama bi yandanda kabardı,rowentanın ucu taraklı bi saç düzleştiricisi vardı,aslında mantığı ona benziyo,az dalgalı yada kolay şekil alan saçlarda etkili olabilir,bende çok olmadı((
hyr cnm baya bi yaptım kollarım agrıdı hatta
tatLım ben de denedim onu senden öğrendiğimin ertesi günü,sonuç başarıLı Şeniz
zaten saçLarım düzümsü normaLde fönLüyodum kendim ama senin önerini denedim ve beğendim,teşekkür ederim a.s.
Sanki bu daha hoşuma gitti Şeniz
tatLım ben de denedim onu senden öğrendiğimin ertesi günü,sonuç başarıLı Şeniz
zaten saçLarım düzümsü normaLde fönLüyodum kendim ama senin önerini denedim ve beğendim,teşekkür ederim a.s.
Sanki bu daha hoşuma gitti Şeniz
denizaysim ya o fingır ney bn anlamadım??
minel aşk sırf sana teşekkür etmek için girdim saçımı düzleştirdiğim gibi gerçekten çok teşekkürler düz fön kadar olmasada işime çok iyi yaradı çok güzel olduu çok teşekkür ederimmm=)))
benim figom bile yoq senağlama nerde bulabilirim tam olarak ne deniliyo o alete bide fiyatı ne kadardır ? beni aydınlatırsanız sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?