- Konu Sahibi minel axsxk
-
Valla üşenmedim kalktım yaptım saçımı yıkayıp,iyi ki göremiyorsunuz beni,yüreğinize inebilirdi,bildiğiniz orman kaçkını oldum-tatlicadiarzu-
Elektriklenmeyen saçlar için güzel bir yöntem ama benimki maşallah santral gibi
Hafif su dalgası gibi dalgalı olan saçta belki ama kıvırcık saçta işe yaramaz papaz gibi kabartır ancak. :)
canım nasıl yaptın peki yukarıdan aşagıya dogru saçını tarar gibi mi yaptın yoksa alltan mı tutun makinayı?birde bu işlemi birkaç kez aynı yere uygula 1-2 sanıye durdurtttt okkk elektirikleniyorsa azcık saç kremi sür tekrar yapp
benim bir arkadaşım vardı yurttayken saçı çok kıvırcıktı sabırla yaptım ona oldu canım:):jeyyar:
Dur tamam kızma öyle ısıracak gibi dişlerini de gösterme alla alla:)) Saçı kolay şekil alan var almayan var normal fön bile zor dururken saçımda iki yukardan aşağı fıştırı fıştırı yapmayla düzelirse valla şu an 4. kattayım atarım kendimi camdan aşağı :))
En son fön çektirmeye gittiğimde fön çeken arkadaş içinden söylenmeyi bırakıp bu ne inatçı saçtır kardeşim diye mırıldanıyordu hatırladığım.:)) Eee şimdi haksızmıyım? naniknanik
gel bi öpem seni Şeniz
akşam yaptım valaahaa oldu
fönlü fibi
ilk üstten yaptım dediğin gibi
sonra saclarımı öne attırdım
figoyu tuttum bi elimle saclarımın arasından tarar gibi yaptım
geri attırdım tekrar dediğin gibi yaptım
ne göreyim düm düz :1shok:
sabah kalkınca hemen ıslatıp sacımı tekrar yaptım 3 dk bile sürmedi
artık her sabah yapabilirim
benim saclarımda oldu yerimseniben
ben saçımı kuruttuktan sonra fırçayla tarayarak tekrar geçiyorum üzerinden zaten düz olan saçlarım bi şekle giriyor fönlü gibi oluyor
canım kısmadım yanlış anlama sadece hınzıca bi gülüş attım sanahihoyyyt tabi haklı olabilirsin ama bi dene şekerrr
Seni mi kıracağım kıs denerim valla ne olsa her gün en az 30 dk uğraşıyorken lafı bile olmaz. İşe yararsa varya üstüne bide göbek atacağım söz:)
Bu arada yanlış anlamanı istemem gırgır olsun diye takıldım ben sana sınavlarında çokk çok başarılar dilerim canım.
süpersin tatlim paylasimin icin tsklera.s.
mutlaka denicem
walla ben düzleştiriciyle bile 2 saatte yapıyorum saçımı,inş bu işe yararrr,dua ederim sana,denicem en kısa zamanda
meLikee_ tatLıım sağoL payLaşım içinn,yarın ben de deniceemm bakaLımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?