- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Saçlarımı elektriklenmeden nasıl dümdüz düzleştiririm ? Şuan kullandığım düzleştirici çok iyi değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncesinde elektriklenmeyi önleyici elidorun kremleri yada farklı markanın spreylerini kullanabilirsin. Ben düzenli keratin bakımı yapıyorum çok elektrik olmuyorSaçlarımı elektriklenmeden nasıl dümdüz düzleştiririm ? Şuan kullandığım düzleştirici çok iyi değil.
Saçlarım yağlı birde ama denerim.Tesekkur ederim.Argan yağı elektriklenmeyi alıyor, önden tarak arkadan düzleştirici şeklinde yapıp sonrasında da (ben öncesinde de sürüyorum) Argan yağı sürersen daha düz olur
Bende yaptiricam yakın zamanda kuaföre gidebilirsen boya ile birlikte yaparlar mı ?Öncesinde elektriklenmeyi önleyici elidorun kremleri yada farklı markanın spreylerini kullanabilirsin. Ben düzenli keratin bakımı yapıyorum çok elektrik olmuyor
Hayır boya ve keratini beraber önermiyorlar. Keratin bi tık saç yapısına etki ettiği için boyayla yakabilir. Ben mesela saçımı boyadıysam en az 3 4 ay keratin yapmıyorum. Keratinde yazın çekilmiyor zaten pis kokuyor.Bende yaptiricam yakın zamanda kuaföre gidebilirsen boya ile birlikte yaparlar mı ?
Yagli sac eleltrikleniyo mu ya? Benim sacim asiri kuru. Hep tulerik o yuzden. Arkadasimin saci yagli. Ahenkle dans ediyo gozumun onundeSaçlarım yağlı birde ama denerim.Tesekkur ederim.
Balyajdan hemen sonra keratin bakım yapilmisti bana ,çok memnun kaldım.O kadar kuru ,elektrikli saçım var ki normalde ,pamuk helva gibi duruyor ve saatlerce uğraşmadan asla dışarı çıkamıyordum. Sanırım etkisi 3_4 ay gidiyormuş,tekrar yaptırmayı düşünüyorum, çok rahatlık.yikayip çıkıyorum.Bende yaptiricam yakın zamanda kuaföre gidebilirsen boya ile birlikte yaparlar mı ?
Çok güzelBalyajdan hemen sonra keratin bakım yapilmisti bana ,çok memnun kaldım.O kadar kuru ,elektrikli saçım var ki normalde ,pamuk helva gibi duruyor ve saatlerce uğraşmadan asla dışarı çıkamıyordum. Sanırım etkisi 3_4 ay gidiyormuş,tekrar yaptırmayı düşünüyorum, çok rahatlık.yikayip çıkıyorum.
Yarın mesela düğün var.Dusa girip çıksam saçım elektrikleniyor.Ve akşamdan olsam dus yaz günü terlerim.Yagli sac eleltrikleniyo mu ya? Benim sacim asiri kuru. Hep tulerik o yuzden. Arkadasimin saci yagli. Ahenkle dans ediyo gozumun onunde
3 4 ay sac boyatmak nasilHayır boya ve keratini beraber önermiyorlar. Keratin bi tık saç yapısına etki ettiği için boyayla yakabilir. Ben mesela saçımı boyadıysam en az 3 4 ay keratin yapmıyorum. Keratinde yazın çekilmiyor zaten pis kokuyor.
Sonbahar başlangıcı Brezilya fönü yapacağım. En son Haziran'da boyadım saçımı şuan süre geçmesini bekliyorum
Ben de yağlı sacin elektriklendigini ilk defa duydum.Ya saciniz gerçekten yağlı değil ya da sizdeki elektriklenmeyi gözünüzde abartıyorsunuz.Yarın mesela düğün var.Dusa girip çıksam saçım elektrikleniyor.Ve akşamdan olsam dus yaz günü terlerim.
Ben işte evden hemen çıkmak için öyle yapıyorum.Genel olarak elektriklenmeyi azaltmak için saçınızı mümkün olduğunca saç kurutma makinesiyle kurutmayın. Yumuşacık kalıyor. Şu anda bile dokununca mutlu oluyorum
Kabarmiyor.Nasil anlatsam çalı süpürgesi gibi ince telli.Ben de yağlı sacin elektriklendigini ilk defa duydum.Ya saciniz gerçekten yağlı değil ya da sizdeki elektriklenmeyi gözünüzde abartıyorsunuz.
Bu gece yıkanın. Yarın sabah saçınızı ıslatmadan ılık suyla hızlıca duş alıp çıkın.Yarın mesela düğün var.Dusa girip çıksam saçım elektrikleniyor.Ve akşamdan olsam dus yaz günü terlerim.
Saclarimda terliyor.Yarin gunduz yikanirim.Dugun akşam zaten.Bu gece yıkanın. Yarın sabah saçınızı ıslatmadan ılık suyla hızlıca duş alıp çıkın.
Keratin bakımı şiddetle öneririm.Pürüzsüz bir görünüm veriyor yıkadıktan sonra.Hatta bebek saclar bile yatisiyor. Benim saçımı kontrol altına aldıysa herkesin alır diye düşünüyorum.Bir de john frieda serum var ,mucize bi şey. Bi pompa ondan kullanıyorum. Çok memnunum ondan da.Kabarmiyor.Nasil anlatsam çalı süpürgesi gibi ince telli.
Saçımın üst kısmında beyazlar var.Yakindan çok belli oluyor.Oncelikle boyatmayi düşünüyorum keratinle beraber olmaz mı ?Keratin bakımı şiddetle öneririm.Pürüzsüz bir görünüm veriyor yıkadıktan sonra.Hatta bebek saclar bile yatisiyor. Benim saçımı kontrol altına aldıysa herkesin alır diye düşünüyorum.Bir de john frieda serum var ,mucize bi şey. Bi pompa ondan kullanıyorum. Çok memnunum ondan da.
Benim de saçımın üst kısmında beyazlar var.once balyaj yaptı,sonra dip boya yaptı. En arkadan da keratin bakım uyguladı.Kuaforunüze danışın, bence olur ama en doğrusunu kuaförünüz bilir.Herkesin saçı farkli sonuçta.Saçımın üst kısmında beyazlar var.Yakindan çok belli oluyor.Oncelikle boyatmayi düşünüyorum keratinle beraber olmaz mı ?