• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Düzleştiricisi Yüzünden Dalgalarım Gitti :( ...

GuseLce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
30
0
36
Tekirdağ
Kızlar Dalgalı Saçlarım Vardı Geçen Yaz Saç Düzleştirici Aldım Ve Kullanmaya Başladım , Fakat Saçımın Dalgası Gitti 2-3 Aydır Kullanmıyorum Ama Saçlarım Artık Dalgalı Değil :( Kuaför'üm Dedi Ki Saç Düzleştiricileri Saçı Presler Ve Saçın Nemini Alır Sakın Kullanma Dedi . Aynı Sorunları Yaşayan Varmı ? CADIARZU Varsa Saçları Eski Haline Döndümü :( ?

Ben 3 yıldır kullanıyorum ama saçlarım hala dalgalı canım. Ama aynı şey benim kuzeniminde başına gelmişti. Sürekli saç düzleştiricisi ve düzleştirici krem kullanıyordu. Şimdi dümdüz olmasa bile eski dalgaları kalmadı.

Tam aksine bnm hafif dalgalı saçlarım düzleştirici kullandığımdan beri daha sık dalgalar haline gelmişti . .
Fön çektire çektire eski haline döndü allahtan :icecream:

Allah Allah , Kuaförüm Dedi Ki Saç Düzleştiricisi Saçtaki Nemi aLır Presler Yazık oLumuş Saçların Çok Dökülmüş Dedi :gitme:

cnm bnm ablam saç.larını kısa kestirdi ve her banyodan sonra devamlı düzleştirdi
şimdi saçları jilet gibi ve eski dalgalı haline döndüreye çalışıyo ve çok pişman
ben o yüzden saçlarımahiç düzleştirici vurmuyorum düz istiyorsam fön çektiriyorum
saçının eski haline döneceğini pek sanmam sık sık kestirmen gerekir bence

canım dipten çıkan saçlar yine dalgalı doğal halinden çıkar üzülme sende az az kestirsin 1 yıla eski haline tamammen döner

olabiliyor böyle durumlar
benimde ortaokulda saclarım hafif dalgalıydı
hep fön cektirirdim sac alıstı galiba yada gittikçe düzleşiyor
suan ise sacım düz dediğin gibi olabiliyor

Saç yapısı 10 senede bir değişir, dalgalıyken düzleşebilir, düzken dalgalanabilir, rengi koyulaşabilir bu normal bir şey, ille olacak diye bir şey yok ama birazda bu döneme denk gelmiş...

Ne güzel ya keşke benim de dalgalarım gitse ve bundan sonra hep düz olsa saçlarım! Bıktım dalgalı ve asla şekle girmeyen saçlarla uğraşmaktan da :95:

Back