• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler ~~Saç Düzleştiricisi Kullananlar Saçınıza Koruyucu Birşey Sürüyor Musunuz!?~~

usuyuki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
105
0
96
İstanbul
saç düzleştirici kullanan arkadaşlar
düzleştirmeden önce veya sonra saçınızı korusun diye birşey sürüyor musunuz
internetteki videolarda saç düzleştirme işleminden önce veya sonra birşey sürüyorlarCADIARZU
ne o:uhm:

saçlarım düzleştirmekten artık berbat oldu.kırılıp dökülüyorlar:a015:

ben saçimi yeni boyattim bir hafta yeni yeni doldu
dove sampuan'ini kullanmaya basladim renkli saçlar için olanini
onun ardindan dus'tayken hemen sampuan sonrasi krem'ini uyguluyorum ve yikayip çikiyorum
saçlarimi kuruttuktan hemen sonrada saç duzlestiricisini kullaniyorum ondan sonra ne spray'le donduruyorum nede abuk subuk baska bir urun kullaniyorum
yikadigim kuruttugum ve duzlestirdigimle kaliyor anca
ne yalan soyleyeyim maasallah ipek gibi oluyor
tavsiye ederim

Gliss'in sıvı saç kremleri var, onları daha çok uçlara uygulayabilirsin, saçı yağlandırmıyor da...

canım ben fonden once fon suyu kullanıorum ve muhtesem oluo tavsıye ederım

Canım o fön suyu dediğin şeyin markası ne? Piyasada ne adla geçiyor?(Sıvı saç kremi, saç spreyi, düzleştirici vs.) Ben saçımı sürekli düzleştiriyorum, boya olmadığı için yıpranma oranı fazla olmasa da bu tarz ürünlere ihtiyacım var..

ben saçimi yeni boyattim bir hafta yeni yeni doldu
dove sampuan'ini kullanmaya basladim renkli saçlar için olanini
onun ardindan dus'tayken hemen sampuan sonrasi krem'ini uyguluyorum ve yikayip çikiyorum
saçlarimi kuruttuktan hemen sonrada saç duzlestiricisini kullaniyorum ondan sonra ne spray'le donduruyorum nede abuk subuk baska bir urun kullaniyorum
yikadigim kuruttugum ve duzlestirdigimle kaliyor anca
ne yalan soyleyeyim maasallah ipek gibi oluyor
tavsiye ederim

canm bende öle yapıyordum 2 senedir
galiba artık saçlarım baya yoruldu
kötü olmadan sende birşeyler yap
benim ağzım yandı :a015:

düzleştirdikten sonra mı uygulanacak birşey yani bu

Evet canım, fazla uygulamıyorsun zaten, fönünü de bozmuyor, hem elektriklenmeleri önlüyor...
İstersen önce avuç içine sık sonra ortalara ve uçlara elinle yay, az miktar bile yeterli geliyor.. a.s.

Son düzenleme:
Evet canım, fazla uygulamıyorsun zaten, fönünü de bozmuyor, hem elektriklenmeleri önlüyor...
İstersen önce avuç içine sık sonra ortalara ve uçlara elinle yay, az miktar bile yeterli geliyor.. a.s.

18070565.-gliss-onarici-sac-bakim-kremi-sivi-200ml.jpg

bahsettiğin bu mu.bide markette falan var mı.yoksa kozmetikçilerde mi bulurum
teşekkürlera.s.

Evet canım, süpermarketlerde ve neredeyse tüm kozmetik mağazalarında var zaten...İstersen banyodan veya duştan sonra saçların ıslakken de uygulayabilirsin, durulamaya gerek duymadan...
Onların 2-3 çeşidi var bildiğim kadarıyla, birbirlerinden fazla farkları yok bence...

teşekkürlera.s.

ben bundan kullanıyorum migrostan 5 ytlye almıştım fiyatıda uygundu sanırım kampanya vardı.bayada idare ediyo ve saçlar çok güzel taranıyo tavsiye ederm kaydirigubbakcemile5

fiyatıda çok uygunmuş
bunu bi deniycem.teşekkürlera.s.

ee arkadaşlar başka neler yapıyoruz.kimse bişey sürmüyor mu yaw:icecream:

teşekkürlera.s.
ben de bu üründen kullanıyorum oldukça korudu saçlarımı fiyatı da uygun her gittiğimde en az 2-3 tane alıyorum saçlarıma tavsiye ederim..

bende var ondan saçları beslıomuş... bi de yumusacık yapıo kabartıyı önlüo

şimdi bazıları düzleştiriciden sonra demiş bazıları fönden önce kullanıoşakkıdı e bazıları da duştan sonra demiş yardımcı olun hangisi doğru ıslak saça kullanılcaksa eğer kuruya kullanılması zarar vermez mi ki:bbo:

Yok dertli kız, zaten kıvamlı bri şey değil, hem ıslak hem kuru kullanıma uygun, kuru kullanımda da ister düzleştirme/fönden önce ister sonra kullan...Ben hepsini denedim, her aşamada kullanabilirsin...En sonda kullanmamın sebebi aynı zaman elektriklenmeyi önlemek...

evet her zaman kullanabilirsin ben genelde duştan sonra ve düzleştirmeden önce kullanırım ama sonrada kullanılabilir

Back