kızlar yarın saç duzlestırıcı almak istıorum ama kafam cok karıstı-tatlicadiarzu- ilk defa kullanıcam(simdiye kadar hep masa kullandım) duzlestıcıyle bukle yapmak istıyorum oyuzden ince plakalı olsun dıorum,annemde sacını duzletırmek için kullanacak ama secenek cook karar veremedımalsanaalsanasmile.tabı fıyatınında uygun olması onemlı!!! sizin her ıkı amaclı kullanıpta memnun oldugunuz varmıvereliniortak
Canım ben phılısp aldım 4638 ince plaka değil ama kalemle dalgalı yapıyorum birde komşumuzda arzum var hem dalgalı hemde düz yapıyor ama maşan varsa neden düzleştiriciyle yapacaksınki anlamadım cnm?
canım,saclarım cok gur ve kalın tellı oyuzden masa cok zor oluyo yaparken 2 ye deıl 40 ayırıyorum resmen:kedi: ve ellerımdekı yanıklarda cabası... hıc olmadı once duzlestırıcle gecıp sora masa yapsam daha kolay olur dıe dusundumzemuszemus
ben kesinlikle bayblissin ürünlerini tavsiye ederim. ayrıca en zararsızı seramik ve titanyum kaplama olanları. sadece seramik kaplama olanları da var fakat seramik ve titanyum daha zararsız.