çok dipten kıvırcık ise almayın. çünkü dibe kadar kavramıyor. fön fırçası ve ince maşa bile zor kavrıyorken tarağın kavrama imkanı yok. onun dışında kabarma sorunu oluyor. kullanıcısı olarak söyliyim. eğer saç kıvırcıksa çok kabartıyor. hafif dalgalı düze yakın saçlar için ideal. bendeki arzum superstar pearl olanı. ki en iyilerden biridir.günaydın hanımlarrr
dert değil ama sizden fikir almak için açıyorum konuyu.
benım saçlarım kıvırcık ve her an kuaföre gidip fön çektiremiyorum.ne zamandır gözüme takılıyor bu düzleştirici tarak/fırça reklamları..
kullanan,memnun,kalan önerisi olan var mı acaba?
kıvırcık saçı olupta kullanan varsa cevap yazarsa çok sevinirim.
zira alıpta kenara atmak istemıyorum.bide tabi saçı çok yıpratır mı acaba?
bu arada o taraklar ıslak saça kullanılmıyor maalesef. maşa gibi önce kurutup sonra tarakla düzleştiriyorsunvalla çok istiyorum böyle saçı kuruturken bir yandanda elektriklenme olmadan düzleştirmeyi:)
kullananlardan yorum beklıyoruz:)
Ben kullanıyorum remington yeşil çok memnunum dalgalı tülerik saçlarım kullandıktan sonra üzerine bakım yağı sürünce fönlüden bir tık kabarık oluyor ama ben seviyorum görünümünü.günaydın hanımlarrr
dert değil ama sizden fikir almak için açıyorum konuyu.
benım saçlarım kıvırcık ve her an kuaföre gidip fön çektiremiyorum.ne zamandır gözüme takılıyor bu düzleştirici tarak/fırça reklamları..
kullanan,memnun,kalan önerisi olan var mı acaba?
kıvırcık saçı olupta kullanan varsa cevap yazarsa çok sevinirim.
zira alıpta kenara atmak istemıyorum.bide tabi saçı çok yıpratır mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?