Kişisel Bakım Ürünleri Saç Düzleştirici Seçimi

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
Saç bakımını evde yapmak isteyen hanımlar için, büyük kolaylık sağlayan, saç düzleştiriciler, artık, günlük saç bakımında, hanımların en büyük yardımcısı. Peki, bu kadar model ve marka arasından, hangisini seçmeli sizce ? İşte, doğru saç düzleştiriyi almanın püf noktaları ;* Saç düzleştiricinin içindeki plaka seramik olmalıdır. Kaliteli seramik plaka saçlarınızı yıpratmayacak, şekil verirken parlaklık da kazandıracaktır.
* Saç tipleri birbirinden farklıdır. İnce telli veya kalın telli saçlarınız olabilir. Bu durumda saçınızın ihtiyacını karşılayabilecek ısıda saç düzleştirici tercih etmelisiniz. Isı termometreli makineler saç türünüze uygun şekilde ayarlanabilir
* minimum 200 dereceye kadar ısınması gerkiyor ve 360 derece de dönebilen kablosu olması gibi özellikler önemli
* Tecrübe, saç düzleştirici seçiminde en büyük yardımınız olacaktır. Daha önce saç düzleştirici kullanmış tanıdıklarınızdan, makinelerle ilgili yorumlarını paylaşmalarını isteyin. Samimiyetle size yanıt vereceklerdir.
* Saç düzleştiriciler, kısa sürede saçlarınızı şekillendirdiği gibi, saç tellerine zarar verebilir. Bunu engellemek için saç düzleştiriciyi her gün kullanmayın. Günlük ve haftalık saç bakımınızı düzenli olarak uygulayın. Saçınızın nem kaybına uğramasını engelleyin.
*Saç düzleştiriciler ile sadece düz şekil değil, doğal bukleler de yapabilirsiniz. Kısa sürede saçlarınıza doğal görünümlü bukleler yapabilirsiniz. Saçınızdan orta kalınlıkta parçalar ayırıp, sırasıyla saç maşasına sarar gibi saç düzleştiricisine sarın. Gerekli miktarda bekleyip, saçınızı serbest bırakın. Doğal görünümü korumak için saç uçlarına 30 cm kadar uzaklıkta sprey sıkın.
ve ben düzlestirici alirken bana söylenen şey: eger saclarinizda cok kat varsa o zaman daha ince plakali düzlestiriciler tercih edilmeliymis.
genis plakasi olan düzlestiriciler kat kat saclari cok kirik ve bakimsiz gösteriyormus
yani genis düzlestiriciler sadece düz, katsiz saclar icin uygun…

ALINTIDIR

keratinli olanları falan çıkmış arada görüyorum bana parası lazım değil en az zararlı olanı bi türlü bulamadım

keratinli olanları falan çıkmış arada görüyorum bana parası lazım değil en az zararlı olanı bi türlü bulamadım

ben de araştırıyorum uzun süredir..remingtonun s 2044 modeli var yıpratmadan kırmadan düzleştiriyormuş.bilgi almak için aradım biraz uğraştırıyormuş..bir yerde okumuştum seramik ve tourmelin maddelerinin birleşimi saçı besliyormuş..remingtonun önceki modellerinde var..ama ben yeni çıkanlardan alıcam.

Homend 4510 Hairline Saç Düzleştirici kullanıyorum gayet memnunum nesashop com tr den 31 liraya filan lamıştım

Son düzenleme:
ben philipsin keratinli olanını kullanıyorum. çok da memnunum. eskiden hemen hemen haftada bir kuaföre gidip fön çektirirdim, şimdi artık kendim düzleştiriyorum saçlarımı, büyük kolaylık valla. 20 dakikada istediğim gibi düzleştiriyorum saçlarımı

Merhaba EkonunMeleği,
Ben de philipsin keratinli düzleştiricisini aldım 3 ay kadar önce. Ama kesinlikle işe yaramaz ve saçlarımın ucu tiftik tiftik oldu. Tekrar eski düzleştiricimi kullanmaya başladım. Üstelik çok yüksek ısılarda da kullanmıyorum. Ben 5-6 yıldır düzleştirici kullanıyorum. Ama bu gördüğüm en kötü olanıydı. Daha önce de philipsin geniş plakalısını kullandım o harikaydı, ondan etkilendiğim için philipsi seçtim ama yanıldım. Üstelik saçı çok yağlandırıyor. İlk aldığımda havalar daha serindi ama saçım yüzünden her gün duş almak zorunda kaldım. Ayrıca plakaları çok hafif, sürekli bastırman gerekiyor. Dışı ısındığı için bastıramıyorsun da. Saçlarım çok gür ve uzun olsa halim ne olurdu bilemiyorum. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Aslında benim de en çok sorun yaşadığım şeylerden birisi saç düzleştiriciler. İlk kullandığım da rezalet bi durum ortaya çıkmıştı saçlarım hem yandı hem de yıprandı dahası mı dedim bi daha kullanmayayım ama yeri geliyor mecburiyetten yine kullanıyorum ha en başlardaki gibi olmasa da yine saçlar yıpranıyor parlaklığını kaybediyor siz bu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

X