• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sac düzleştirici philips mi braun mu???

legend_legend

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
44
0
286
Diğer
Arkadaşlar merhaba ben saç düzleştirici alacam 2 sinin arasında kaldım. Philips'in 4668 modeli ile Braun es2 modeli hangisini tavsiye edersiniz saçlarım düz .Acele yardımınızı bekliyorum akşam alacam şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba ben saç düzleştirici alacam 2 sinin arasında kaldım. Philips'in 4668 modeli ile Braun es2 modeli hangisini tavsiye edersiniz saçlarım düz .Acele yardımınızı bekliyorum akşam alacam şimdiden teşekkürler...
güzelim ben philips kullanıyorum 205 derecelik olan çok memnunum.hem çok pratik hem diğerlerine göre daha kalın ve büyük tabanı var.çabucak işin bitio...ben carrefourdan almıştım 99 tl idi.hala aynı sanıyorum.

Bende çok araştırdım gittim bir çok elektronik ürün satan mağazada ürünleri denedim karşılaştırdım ve Braun almaya karar verdim model olarakta saçımın yapısına uygun ES3'ü seçtim
çok memnunum gerçekten iyi ki onu almışım harika bir ürün :lepi:

Arkadaşlar bu düzleştiricilerin hepsi zararlı değil mi saça ?

Sinbo kullanmıştım attım çöpe, mahvetti saçlarımı =((

Braun'a sıcak bakar gibiyim ama korkuyorum yine yıpranacak saçlarım diye...:gitme:

Back