Saç Şekillendiriciler saç düzleştirici hakkında yardımmmm

ftmnrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
7
0
86
Ankara
herkese mrb uzun bir süredir saç düzleştirici almak istiyorum sitedeki birçok yorumu okudum ama hala karar veremedim:) yardımınıza ihtiyacım var genelde philipsden memnun herkes philipsin 4667 salonstraight pro xl ı mı yoksa 4668 salonstraight seduce mi bu 4668 hem düzleştirip hem kıvırıyormuş kullananınz varmı benm saçlarım hafif dalgalı orta boy ve ince telli değil hafif kalın neyi önerirsiniz? lütfen yardımmm:uhm:

67-68 modelleri eski model canım şimdi daha yüksek modelleri özellikleri çıktı bnmki philips 8350 kalın plakalı,zamandan tasarruf etmek içn kalın plakalı almştm geçen yıl 140-220 derece ısısı var..eğer ince plaka istersen philipsin son çıkan 8361 procare keratin düzleştiriciyi çok tavsiye ederim..230 derecesi var iyon özellikli titreşiml,keratin olduğu için saçlarını parlak gösterir besler ısı geçirmeyen çantasıda var.. birde remington s9500 de güzel bir model ısısı 235 derece ayrıca yanında saç dvdside var nsl kıvrım yapılcağı fln hepsi var cdnin içinde.. bu iki modeli düşünebilirsin :)

canım bu 9500 dediğin sadece düzleştirici galiba 6500 sleek&curl olabilir mi senin dediğin??

Remington S9500 Pearl Gerçek İnci Katkılı Seramik Kaplama Saç Düzleştiricisi canım bunlar ince plaka oldğu için saçlarına bukle dalgada yapabiliyorsun dvdsi ya bunda yada bunun bir alt modelinde hediyeydi galiba

anladım canım peki sence philips mı remington mı ben aslında hem düzleştirip hem bukle yapsn istiyorum ama ayrı ayrı mı almalıyım yoksa ikisinide yapanlar iy oluyo mu

düzleştiriciyle zor oluyor diye duydum maşayla daha kolay sanki :) doluyorsun çekiyosun onda tek tek kıvırcaksın büküceksn fln zor olur bence..saçların kalınmış madem bence kalın plakalı düzleşticisi alabilirsin..ben philips kullanıyorum düzleştirici olarak remington iyi diye duyuyorum ama tam olarak bilmem kullanmadım ama yetkili servisi yok philipsin servisi var..istersen philips alabilirsin kalın plakalı alıcaksan philipsin 8355 modeli rengi pembe sonic(titreşimli) ısısı 230 derece bunu alabilirsin ince plaka alıcam dersen philipsin 8361 procare keratin i tavsiye ederim .. maşa olarakta ben babyliss pro 200 2361ce(19mm) kullanıyorum lcd ısı göstergeli..philipsin maşalarında lcd ısı özelliği yok 1 ve 2 düğmeleri var sadece..babyliss kuaförlerinde kullandığı maşa ürünü olduğu için profesyonel bir ürün..saçların madem kalın 2362ce(25mm) alabilirsin..umarım yardımcı olmuşumdur :)

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim bugun gittim aldım sonunda:) 8355 alcaktım titreşimli olandan onun ince plakalısı varmış 4666 özellikleri aynı sadece kalın değil kız buklede yapabilirsin dedi orda yaptı harika onu aldım eve geldim denedim kızın yaptığı kadar güzel olmadı ama bikaç alıştırmayla başarıcam galiba :hooray:

8361 procare keratin düzleşticiyi niye almadın onunda plakası inceydi:S

philips mağazasında 145 tlydi sordum ben nettende daha ucuz nyse cnm güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…