Saç Şekillendiriciler saç düzleştirici hakkında yardıma ihtiyacım var

duygu_suz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
70
0
86
Samsun
kızlar benim acil olarak saç düzleştiricisi almam lazım. ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bana yardım etmelerini rica ediyorum. saçı parlatan hızlı ve kalıcı düzleştiren ve yıpratmayan güzel bir saç düzleştiricisi istiyorum.
saçlarım zor şekil alır ve çabuk bozulur sinbo kullandım ama hiç bir şekilde memnun kalmadım. bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız acaba

arkadaşım geçen hafta buradaki yorumları dikkate alarak braun es3 aldım ben de daha önce birçok marka denemiştim ve sonuç alamamıştım ama bu ürün harika çıktı gerçekten dümdüz yapıyor saçları..saç tipine göre ısı ayarı var ve iyon özelliği oldugu için saçı yıpratmıyor ve boyalı saçlarda saç rengini koruyor deniyor ne kadar dogru kesin bılemıyorum ama ben 2 kez denedim ve saçlarım kuaför fönü gibi sönük ve cansız görünmedı çok güzel düzleştirdi antalyanın nemli havasında da 2-3 gün dayandı.ama uzun süreli ve sık kullanımlarda ne marka olursa olsun saçı yıpratacaktır diye düşünüyorum önemli olan en bu zararı en aza indirebilen bir ürün olması...

işim geregi hepsını kullandım.sınbo alabılecegın en adı marka.sonucun ii olmamasına şaşmamak lazım.en iyisi roweta respect.braunsa rowenta kadar olmasada ii bi marka.ayrıca saclarına buklelerde yapabılıyorsun respectle.sacın hassasıyetıne gore de ayarları var...kabarmayan iyon teknolojısı...230 dereceye kadar ısınır.dıjıtal gosterge.....üstelık garantının harıcınde ücretsiz 1 yıl sıgorsası olan bi ürün...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…