Saç Şekillendiriciler saç düzleştirici hakkında kafam karıştı bi yardım edin canlar

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
saç düzleştirici arıyorum. baya bi araştırdım. saçlarım ince telli ve dalgalı iki modelden hangisini alayım sizce yardımlarınızı bekliyorum kullanan varmı???
ilki
Remington S8002 Wet2Straight Mikro Bakım Sağlayan Islak/ Kuru Saç Düzleştirici

diğeri
Remington Hair Essential Cs5002 Saç Düzleştirici

ince telli saça kolay şekil verilir ama aynı kolaylıkla da bozulur. O yüzden bence düşünülenin aksine ince telli saçlarda da yüksek ısılarda şekillendirme gerekiyor. Yoksa çok çabuk bozuluyor. İkinci model kaç dereceye kadar çıkabiliyor bilmiyorum ama ilkinde ıslak kullanım bizim gibi ince telli saçlarda hem çok işe yaramayabilir hem de ıslak saç çok çabuk kırıldığı için saça daha çok zarar verebilir diye düşünüyorum ben, bir ince telli ve dalgalı saçlı olarak. Ama kullanan arkadaşların yorumları daha önemli bence.

ince plaka herzaman daha kullanışlı demişti teknosadaki görevli bana. ayrıca ikinci modelle saçına bukle de yapabilirsin :içelim:

doğru diyorsun cnm ben de kalın plaka mı ince plaka mı karar veremedim

Arkadaşlar merhaba teknosadan babylıss mp88e saç düzleştirici almaya karar verdim ürünü kullanan veya bilen varmı birde kampanya var almayı düşünen arkadaşlar babylıss 2319e saç maşası hediyeli fiyat da 139,90 tl size napayım alıyımmı kararsız kaldım

Remington var bendede çok kaliteli bir ürün alırsan pişman olmazsın ama gidip ucuz düzleştiri alıp 15-20 mılyona saçlşara yazık etmeyin dikkat:)

ben remington , philips , babyliss ve rowenta respect düzleştiricileri kullandım.
r
emington hair essentials'tan çok memnundum ama sık sık açık unuttuğumdan ve arada düşürdüğümden oldu sanırım patladı bi gün ama gerçekten güzel yapıyordu ve bozulmuyordu saçım.

philips'ten de çok memnun kalmıştım ama onun da akıbeti topraksız priz yüzünden oldu.

babylissi çok önceden almıştım hiç memnun kalmadım su haznesi filan vardı çok eski bir modeldi.geçen yıl ise rowenta respect'e verdiğim paraya acıyorum sabah düzleştiriyorum öğlene bozuluyordu.

sonra remington shine therapy aldım o da güzel .
ama çevremde braunun dışı kırmızı olan düzleştiricisini kullananlar da memnun

kuzum remington çok güzel bir marka. sana tavsiyem,sık sık düzleştirme saçını.çünkü çook yıpratıyorr.ben hergün düzleştiriyordum saçımı çok yıprandı,kestirmek zorunda kaldım..benim kullandığım kalın tabaka..kalın inceden daha iyi bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…