Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici alirken nelere dikkat etmeli?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
435
37
$SA%C3%87%20DUZLE%C5%9ET%C4%B0R%C4%B0C%C4%B0.jpg

Saç bakımını evde yapmak isteyen hanımlar için, büyük kolaylık sağlayan, saç düzleştiriciler, artık, günlük saç bakımında, hanımların en büyük yardımcısı. Peki, bu kadar model ve marka arasından, hangisini seçmeli sizce ? İşte, doğru saç düzleştiriyi almanın püf noktaları ;

* Saç düzleştiricinin içindeki plaka seramik olmalıdır. Kaliteli seramik plaka saçlarınızı yıpratmayacak, şekil verirken parlaklık da kazandıracaktır.

* Saç tipleri birbirinden farklıdır. İnce telli veya kalın telli saçlarınız olabilir. Bu durumda saçınızın ihtiyacını karşılayabilecek ısıda saç düzleştirici tercih etmelisiniz. Isı termometreli makineler saç türünüze uygun şekilde ayarlanabilir

* minimum 200 dereceye kadar ısınması gerkiyor ve 360 derece de dönebilen kablosu olması gibi özellikler önemli

* Tecrübe, saç düzleştirici seçiminde en büyük yardımınız olacaktır. Daha önce saç düzleştirici kullanmış tanıdıklarınızdan, makinelerle ilgili yorumlarını paylaşmalarını isteyin. Samimiyetle size yanıt vereceklerdir.

* Saç düzleştiriciler, kısa sürede saçlarınızı şekillendirdiği gibi, saç tellerine zarar verebilir. Bunu engellemek için saç düzleştiriciyi her gün kullanmayın. Günlük ve haftalık saç bakımınızı düzenli olarak uygulayın. Saçınızın nem kaybına uğramasını engelleyin.

*Saç düzleştiriciler ile sadece düz şekil değil, doğal bukleler de yapabilirsiniz. Kısa sürede saçlarınıza doğal görünümlü bukleler yapabilirsiniz. Saçınızdan orta kalınlıkta parçalar ayırıp, sırasıyla saç maşasına sarar gibi saç düzleştiricisine sarın. Gerekli miktarda bekleyip, saçınızı serbest bırakın. Doğal görünümü korumak için saç uçlarına 30 cm kadar uzaklıkta sprey sıkın.

ve ben düzlestirici alirken bana söylenen sey: eger saclarinizda cok kat varsa o zaman daha ince plakali düzlestiriciler tercih edilmeliymis.
genis plakasi olan düzlestiriciler kat kat saclari cok kirik ve bakimsiz gösteriyormus
yani genis düzlestiriciler sadece düz, katsiz saclar icin uygun...

Son düzenleme:
Bi kac seramik sac düzlestirici:

$2170E.jpg
BaByliss Seramik saç düzleştirici 2170E

2 seramik kaplı düzleştirici plaka
Çok kısa sürede ısınma – 200°Cyüksek ısı performansı
5 adet kurutma deliği
Isı ayar sistemi (25 pozisyonlu)
Döner kablo

$OSs2014.jpg

Remington S2014 Pro Slim Seramik Saç Düzleştirici

• Yüksek ısı veren profesyonel ince plakalar
• Seramik, Teflon® + Tourmaline kaplı plakalar üçlü koruma sağlar:
o Eşit ısı dağılımı
o Kaygan– saça uygulanan HERhangi krem,jöle...vs yapışmaz
o Kabarmayı önler
• 230°C'ye kadar Dijital Değişken yüksek ısı kontrolü - tüm saç tipleri için
• Hızlı ısınma– 30 saniyede hazır
• Açma/kapama düğmesi
• Kullanıma hazır ışığı
• 1 saat sonra otomatik kapanma özelliği
• Güvenli kullanım için ısınmayan soğuk uçlar
• Kolay saklama için plaka kilidi
• 1.8 metre kıvrılmayan kablo
• Otomatik evrensel voltaj 120 – 240V
• Isıya dayanıklı saklama çantası
• 3 yıl garanti

Braun ES2 SERAMIK SAÇ DÜZLESTIRICI

$p_29846_00_04.jpg

• Hız Ayarı : Evet/Var
  • Güç : 200 °C
  • Işıklı Lcd Ekran : Evet/Var
  • İyon Teknolojisi : Evet/Var
  • Renk : Siyah
  • Isınma Süresi : 30 sn
  • Otomatik Kapanma : Evet/Var
  • 360' Dönme Özelliği : Evet/Var
  • Isı Kademesi : 3
  • Diğer Özellikler : NanoGlide Enamel kaplı seramik plakalar ile saçları korur Entegre ionshine teknolojisi ile daha parlak ve düz saçlar LCD ekran
  • Garanti Süresi: : 24 Ay

benim kullandigim düzlestirici, acikcasi daha önce daha cok isiya ulasan, daha cabuk düzlestiren ve düzlestirdigimda daha kalici olan bir düzlestiriciye sahiptim
ama saclarimi mahfetmisti
kirildilar, kurudular
onun üzerine bunu aldim, ve memnunum... öyle cok cok süper düzlestirici etkisi olmasada digeri kadar, saclarim kesinlikle daha saglikli ve daha parlak

saclara zarar vermeyen nadir düzlestirilerden biri sanirim

SalonStraight Pro XL Düzleştirici

$15269721.philips-salonstraight-pro-xl-hp4667.jpg

* LCD ekran - LCD ekran seçtiğiniz ısıyı gösterir ve düzleştiriciyi daha ne kadar kullanabileceğinizi belirtir.
* Dijital ısı kontrolü - 110-205ºC arasında butonlarla ısıyı artırabilirsiniz, böylece saçınızdaki dalgaları gidermek için en uygun ısıyı bulabilirsiniz.
* Ekstra uzun seramik plakalar - Altın sarısı renkte seramik kaplamalı plakalar saçınızda düzgün bir şekilde kayarken, ısıyı anında ve eşit bir şekilde dağıtır.
* Kısa sürede ısınma - Saç düzleştirici 30 saniye içinde düzeltme işlemine hemen başlayabilirsiniz.
* Kordon sarma
* Asma Halkası

Remington s6500 var bende .
Şimdiye kadar hiç bişeyden bu kadar memnun kalmamıştım..
Birde Braun 'u hiç tavsiye etmem ..
Konu güzel olmuş.:KK31:

arzum buka çok güzel ve yeni bir rowenta aldım 230 derece ısılı bakalım ne olacak deneyip göreyim haber vericem

X