Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dokumesınden dertlıyım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
benım saclarım cok dokuluor 4 - 5 tel dokuluor sacımı elıme aldıgım zamn elıme saclar gelıor bana ne onerırsınız dokulen saclarımı gorunce sınırımı bozuor

benım saclarım cok dokuluor 4 - 5 tel dokuluor sacımı elıme aldıgım zamn elıme saclar gelıor bana ne onerırsınız dokulen saclarımı gorunce sınırımı bozuor

En etkili ürün olarak kullanabilirsin... Zamanında Amerika'da tansiyon hastaları için üretilmiş olan bir ilaç... Yan etkilerinden biri de tüylenme yapması... Bunun üzerine, formülü geliştirmişler ortaya hem sprey hem de şampuandan oluşan bir ürün çıktı... Şimdi, Türkler de bunu üretiyor 50 civarında bir satışı var eczanelerde... Ancak en etkilisi Suriye Arak firmasının ürettiği minoxidil... İran'da da var ancak o kadar etkili değil...

merhaba,

Bende yıllardır saç dökülmesi ile mücadele vertiyorum denemediğim şey kalmadı en sonra amerika dan ithal bir ürün aldım arkadaşımın arkadaşı çok memnun kalmış bende 1 aydır kullanıyorum dökülme tamamen durdu yeni saç çıkacağınıgaranti ediyorlar ama sonuç ne olur çıkarmı çıkmazmı bilmem ama en azından artık dökülmüyor bu konuda gerçekten memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…