Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En etkili ürün olarak kullanabilirsin... Zamanında Amerika'da tansiyon hastaları için üretilmiş olan bir ilaç... Yan etkilerinden biri de tüylenme yapması... Bunun üzerine, formülü geliştirmişler ortaya hem sprey hem de şampuandan oluşan bir ürün çıktı... Şimdi, Türkler de bunu üretiyor 50 civarında bir satışı var eczanelerde... Ancak en etkilisi Suriye Arak firmasının ürettiği minoxidil... İran'da da var ancak o kadar etkili değil...
Bende yıllardır saç dökülmesi ile mücadele vertiyorum denemediğim şey kalmadı en sonra amerika dan ithal bir ürün aldım arkadaşımın arkadaşı çok memnun kalmış bende 1 aydır kullanıyorum dökülme tamamen durdu yeni saç çıkacağınıgaranti ediyorlar ama sonuç ne olur çıkarmı çıkmazmı bilmem ama en azından artık dökülmüyor bu konuda gerçekten memnunum