• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önlemek için önerileriniz neler?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhaba.. buaralar saçlarım dökülmeye başladı şampuan değiştirmeye bağlamıştım gliss kullanıyodum o bitince loreal seramid yıpranma karşıtı ve onarıcı şampuanı kullanmaya başladım bisüredir memnunum şampuanımdan ama ne yapabilirim fön flnda arada çekiyorum nasıl önleyebilirim dökülmeyi ve gürleşmesine yardımcı bitkisel yağ tarzı şampuan veya başka bi öneriniz varsa paylaşabilirmsiniz.. ltfnnnnnnnn:26:

keşke yardımcı olabilsem bendede aynı dert var kelin merhemi olsa kendi başına..

Ama bişi dikkat ettim kimi görsem hem burda hem etrafımda saç dökülmesinden şikayetçi mevsimsel geçiş dönemi olduğundamıdır acep..:44:

annemde öyle demişti mevsim değişiyo ondan yapıyodur takma çıkar gene yerine dio ama yinede bi sorayım dedim =))

bikaç gün önce aynı dertten muzdarip bende doktora gittim. ilk sorduğu soru günde 100 den fazla mı? aslında şampuan falan evet etkiliyor ama stres hormonal değişiklikler kullandığımız ilaçlar kansızlık vs hepsi etkiliyormuş .2 ay kullanmam için bir ilaç verdi. takip et eğer hala devam ederse tekrar gel labaratuar testi isteyeceğim dedi.. yani kızlar demem o ki en iyisi bir dermatalaogla görüşmek diyorum ben.

bikaç gün önce aynı dertten muzdarip bende doktora gittim. ilk sorduğu soru günde 100 den fazla mı? aslında şampuan falan evet etkiliyor ama stres hormonal değişiklikler kullandığımız ilaçlar kansızlık vs hepsi etkiliyormuş .2 ay kullanmam için bir ilaç verdi. takip et eğer hala devam ederse tekrar gel labaratuar testi isteyeceğim dedi.. yani kızlar demem o ki en iyisi bir dermatalaogla görüşmek diyorum ben.

kesinlikle dermatolog kızlar hekime görünmek lazım

Bende doktora gittim, bir serum gibi bişe verdi.. Eczanede hazırlıyorlar ve cam bir şişede veriyorlar saç diplerine masajla uygulanacak bir karışım.
Birkaç gün sonra saçlarıma kaynak taktırdığım dan dolayı saçıma uygulayamadım..
Ama stres ve mevsimin çok etki ettiğini düşünüyorum.. Özellikle stres içerisnde olduğum bir dönem avuç avuç dökülüyordu malesef..
Geçen gün kaynakları söktürdüm, kullanacağım.. İşe yararsa baslık altında yazarım sizlere.. :54:

burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 2ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz

kızlarr saçlarımın neden buaralar fazla döküldüğünü buldum loreal şampuanmışş annem ve ablamda aynısını demeye başladı aman aman bidaha almam bn loreal fln gliss bile iyiydi önceden kullandığım markalar olan pantene ve dove a döncem :27:

Back