Şampuan ve Saç Kremleri sac dökülmesini en aza indiren şampuan

Pekı sac tıpın canım ınce telımı kurumu yaglımı sac yapınıda yazarsan onagÖre kulanım gerekır dıye dÜŞÜnÜyorum

Pekİ sac tİpİn canım İnce telİmİ kurumu yaglımı sac yapınıda yazarsan onagÖre kulanım gerekİr dİye dÜŞÜnÜyorum

Benim saç tipim ince telli seyrek ve yağlı bir yapıya sahip. Yağ dengesi de şampuanım sayesinde bayağı bir düzeldi ve ayrıca saçlarım sağlıklı ve hızlı bir biçimde uzamaya başladı. Önceden senede en fazla 15-20 cm yani bayağı bir yavaş uzarken şu anda bir ayda bu uzunluğa ulaşmakta ve en fazla 2 ayda bir saçlarımı kestirmek durumunda kalıyorum

bu Schwarzkopf gliss in mi yoksa başka bi şampuanı da mı var glissin?

ben schwarzkopf' un gliss kırmızı saydam şişesini ve saç kremini kullanıyorum gercekten cok iyi geldi ama 1 ay anca oldu inşallah böyle devam eder:Saruboceq:

Ben uzun süre(1 yıl kadar) bioblas kullandım, sanki daha az saçım dökülmeye başladı. Bir arkadaşım Habipoğlu'nun sarımsaklı sampuanını kullanıyor çok memnun olduğunu biliyorum.

vichy şampuan kullanıyorum ben saç dökülmesine karşı ve çok memnunum. Dökülmem tamamen bitti

Ben kullanıyorum orga nicum ama kesinlikle dökülmeye iyi gelmiyor.
Bana göre hiçbir artısı yok bu şamouanın.
Bitse de kurtulsam diye bekliyorum.:umursamaz:
Ama ne alacağım konusunda kararsızım. Ya tresan ya da dfn garlı alıcam.

sakınnn canım bitkisellerden uzak dur inan daha çok saç diplerini kurutursun benim başıma geldi 1.5 yıl kullandım bunları şimdi pantene kullanıyorum kuruluk gitti ama kepeklerden tam anlamıyla kurtulmuş değilim..

Benim saç tipim yağlı canım o yüzden problem olmuyor.yerimseniben
Zaten daha önce tresanı da dfn garlıyı da kullandım.
Organicum birdaha kesinlikle almayacağım hiçbir artısı yok.
Market şampuanlarına da dönmek istemiyorum. O yüzden bitkisel olanlara devam.
Bir de otacıyı merak ediyorum, var mı kullanıp da memnun kalan?

annemde otacının ısırgan otu özlü şampuanı var, onun da saçı yağlı ve memnun kaldı. Memlekete gittiğimde ben de onu kullanmıştım ama kısa süreli kullandığım için birşey söyleyemeyeceğim. Annem çok memnun

Bir o kaldı denemediğim, merak ediyorum.
Denk gelirse alayım o zaman.
Teşekkürler canım...kaydirigubbakcemile

Bir de ona sarımsak karıştırmayı düşünüyoumfisfisfis

Bir o kaldı denemediğim, merak ediyorum.
Denk gelirse alayım o zaman.
Teşekkürler canım...kaydirigubbakcemile

Bir de ona sarımsak karıştırmayı düşünüyoumfisfisfis

Rica ederim canım, umarım iyi gelir saçınaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…