Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesine yeni çözüm!!! gelin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde sorunum saç dökülmesi bende denicem umarım ise yarar. Peki sirkeyi doktukten sonra yeniden duruluyormuyuz?

Benimde sorunum saç dökülmesi bende denicem umarım ise yarar. Peki sirkeyi doktukten sonra yeniden duruluyormuyuz?
sirkeyi sulandırın..

saçınızı yıkadınız çıkmadan önce bit tas maşrafa işte bişin içine su doldurun sirke koyun suyaa saçınızı eğip yedire yedire bu suyla yıkayın sonra durulamayın!,

koku felan bişi olmuyor havluya sarın çıkın istikrarlı olmamakla birlikde bi kaç defa denedim
devam etmedim ama üşnegeçlik ben kullandığım dönemde bi faydasını görmedim ama devam etsem görürmüydüm bilmiyorum

Ben geçen kış kullanmıştım hacimlenme konusunda arkadaşa sonuna kadar katılıyorum
Dökülmeyi engellemiş miydi hatırlamıyorum ama hacim kazandırdığı ve yağlı saçın daha geç yağlanmasını sağladığı kesin

İyi oldu hatırlattığın tekrar kullanmaya başlayım ben de

hemen bu aksam baslıyorum ınsallah bende de işe yarar
tahmini ne kadar kullandıktan sonra gözle görülür etkisine ulasabiliriz acaba?

Ben de yapmaya başladım ama miktarını kestiremiyorum fazla olurda kafamı yakarım bişey olur diye 1 tatlı kaşığı elma sirkesini bi kase suyla karıştırıp banyodan çıkcakken saçıma döküyorum masajla yedirip çıkıyorum azmı acaba bu miktar

kuyudakises daha ilk birkaç kullanımda farkı hissetmiştim ben..Umarım senin de öyle olur

Kızlar, kullanımdan sonra saçlar hacim ve parlaklık kazandı demişsiniz. Peki boyalı saçlarda parlaklık kazanıyor mu?

bende bu sabah yıkadıkdan sonra elma sirkeli su ile duruladım.
dökülme aynı suan fark yok yine dökülüyo ama hacim konusunda evet normalde saçlarım ince telli kabarık oldu..
ve evet saçım göleglii yani boyalı saçada hacim veriyo..
ve duruladıkdan sonra saçımızı bu sulandırılmış elma sirkesiyle son kez yıkıyıp çıkıyoruzz tekrar durulama yok,
koku kalmıyor merak etmeyin

Son düzenleme:
ewt boyalı boyasıs fark etmio bnmde boyalı kızıl boyalı saçı duruladıktan sona bi tas sirkeli su döküyosun bir daha durulama yok kokmuyor uçuyor sonadan

Boyalı saçlarda da aynı etkiyi gösteriyor ancak düzenli kullanım sonrasında boyalı saçta renk açabiliyor, yani benim geçen yıl kullandığımda öyle olmuştu haberiniz olsun kızlar..

bu 3. yıkama 3. sirkeli suyum dökülmemde zerre değişiklik yok hacim konusunda hemfikirim..

ben bu formülün sadece doğal saçlarda işe yaradığını biliyorum. Boyalı saçlarda bi işe yaramıyomuş

Ben boyalı saçımda kullandım ve gerçekten çok işe yaradı nilsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…