• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesine yeni çözüm!!! gelin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
0
İstanbul
evettt saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulamaya elma sirkesi koyuyoruz ne kadar derseniz ben yarım çay bardağı kadar göz kararı koydum tasa duruladıktan sonra onu döktüm
onu her yerine gidecek şekilde döktüm bi baktım saçlarım kuruyunca parlaklaştı ve bi dolgunluk geldikedy kuyrugu kadar kalan sacım toplayınca avucuma sığmıyor artık dökülmeside azaldı deneyin sizde denedikten sonra benim gibi yazın burayaki başkalarıda faydalansın şimdiden şifa olsun dilerim

benim saçlarım yağlı düz ve parlaklar bu sıralar çok dökülüyorlar
bende denemek istiyorum istiyorum sizce yağlanma ve dökülme artarmı ne dersiniz?

benimde saçlarım çok dökülüyo hergün karanfil suyu sıkıyorum yıkadıktan sonra bunu da yapayım bari insallah bende de işe yarar

merhabalar bende yeni üye oldum benimde saçımda dökülmeler var elma sirkesini organik olarakmı yoksa markette satılanlardanmı denediniz

Ben bugün denedim.Anlamadığım şey elma sirkesiyle suyu karıştırıp mı döküyoruz yoksa direk elma suyu mu döküyoruz.Ben elma sirkesini döktümm ve sonra birdaha durulamadım.saçlarım biraz sertleştii gibi,hacim konusunda gözlemledğim birşey yok,ama birkaç hafta deneyeceğim daha önce de duymuştum çünkü..

Bence elma sirkesi yada başka sirke farketmez kepek yapabileceğini düşünüyorum.Sonuçta asit oranı çok fazla deri de hassas bol suyla açılarak dökülürse belki daha uygun olur direk dökülürse deride tahribat olabilir.

marketten alınan veya bakkaldan genelde bakkalarda pek satılmıyor sanırım birde suya karışıyor direk dökmeyin saçını ıslatacak kadar su nebiliyim örneğin 2 kase diyelim ben tas kullandım yarım çay bardağı kadar göz kararı işte onunla durulama bittikten sonra döküyorsunuz saçının saç dibini heryerine dağılmasını sağlıyorsunuz bu kadar

Benim de bu aralar saçım dökülmeye başladı ve kepek oldu bi iki kere denedim ama etkisini göremedim bikaç kere daha yapim de..

Back