• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
kızlar meraba...Bu forumdan çok yararlandım hepinizi ablalarım arkadaşlarım olarak görürüm ve her sıkıntımı burda paylaşırım...benim en büyük sorunum saç dökülmesiydi ve amerikan malı satan bi dükkandan TRESEMME diye vitaminli bir şampuan aldım, kullanmaya başlayalı 1 ay kadar oluyo her banyoda 150-200 tel kadar saçım dökülürken şimdi 25-50'ye düştü diyebilirim...Saçımı canlandırdı, sanki saçım eski sağlığına kavuştu... Tabi bunda badem yağınında etkisi olabilir haftada bir saçıma badem yağı, çam terebentin yağı, çörekotu yağı karıştırıp sürüyorum...Ben çok memnunum sizlerlede paylaşmak istedim:))

paylaşımın için teşekkürler canım benimde sadece öneri dökülüyor çok sinir bozucu bı durum ya :14:

biliyorum cnm bende kendim yaşadığım için nekadar sinir bozucu olduğunu...Başkalarında görünce sağlıklı, gür, parlak saçlar ne kadar özenirdim keşke benimde öyle olsa diye, seni en iyi ben anlarım

Back