• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine Kesin Çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

psikologayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
22
1
86
Kızlar geçen bi sitede gördüm. Kullanan arkadaşlarım bayağı bi övmüşlerdi ürünü. Ben erkekler için sanmıştım fakat bi deneyeyim dedim. 2 hafta sonra saçlarım gerçekten gürleşti ve daha canlı görünmeye başladı. Ürünün içinde bitkisel formüller yazıyor. Düzenli şekilde uygulayınca faydasını görüyorsunuz. Ve bitecek bir ürün de değil. İnternet üzerinden alıyorsunuz ve size formülleri sunuyor. Neyse lafı fazla uzatmayayım. Ben aşağıdaki adresten aldım. Buyrun siz de deneyin. Memnun kalmadığınız taktirde paranızı iade ediyorlar.

Saç Çıkarma Formülü %100 Çözüm ! :61:

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back