Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı olan bir çok şampuanla ilgili tecrübelerim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

thechemist

yeppa
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
83
3
saçlarım yağlı ya da kuru değil ve günde 100 telin üzerinde dökülme vardı. bende eczaneye gidip saç analizi yaptırdım, hiç bir problemin olmadıgını sadece market şampuaanı kullanmamam gerektiğini söyleyen bayan bana ilk olarak La roche nin kerium unu verdi.

La ROCHE: güzel bir şampuan. yumusatıyo. ama ben hacim de istiyorum :KK43:
BIOXCIN : tek kelimeyle zarar. parama da saçıma da yazık.
DUCRAY ANAPHASE : şampuanını da kullandım o 3 aylık serumları da. faydasını görmedim.
ISIRGAN OTLU Saç Dökülmesine Karşı Şampuan : faydasız. onun yerine saçımı ısırgan otuyla demlenmiş suda yıkadım daha iyi geldi.
NOVOCRIN : güzel bir sampuan ama saçlarımı kafaderisine yapıstırdı. söndürdü baya.
PRIORIN: novocrin gibi. ikinci kutuyu almaadım.
SEBAMED: saçlarım 1 dökülüyosa sayesinde 2 dökülmeye başladı.
ZIGAVUS : güzel ama her gün yıkamazsam yağlı gibi bir his bırakıo. bi daha almıycam.
PLACENTA : en uzun süre kullandıgım şampuan. hacim de verio dökülmeyi de azaltıo ama ara ara kullanmakta fayda var.
WELLA SYSTEM PROFESSIONAL ENERGY : Allahım keşke yine üretilse ya da ben bulabilsem :KK43: mükemmeldi.

benim saçlarım dökülmüyor ben sadece yeni saç çıkmasını ve saçlarımın hacim kazanmasını istiyordum ve bu yüzden eczacımın tavsiyesi üzerine zigavus sarımsak şampuanını denedim. İlk kutumu bitirdim saçlarım inanılmaz hacim ve parlaklık kazandı çok memnun kaldım açıkcası... şimdi de zigavusun papatya şampuanını kullanıyorum fakat benim saçlarımı döküyor o yüzden yine sarımsaklı olanından kullancam

ve normalde benim saçlarım 24 saatte yağlanırdı sarımsaklı şampuan saçlarımın yağlanmasını kesinlikle geciktiriyor bunu ev arkadaşım bile farketti =) onu kullanırken her 3 günde bir saçlarımı yıkamam yeterli oluyor

Sonuç olarak bu ikisi mi tavsiye ediyorsun ?

PLACENTA : en uzun süre kullandıgım şampuan. hacim de verio dökülmeyi de azaltıo ama ara ara kullanmakta fayda var.
WELLA SYSTEM PROFESSIONAL ENERGY : Allahım keşke yine üretilse ya da ben bulabilsem :KK43: mükemmeldi.

Son düzenleme:
ben cosméd diye bi şampuan kullanıyorum çok memnunum :21: önceden saçım o kadar gürdü saçım ağır gelirdi ama bi dökülmeye başladı elimi her atışımda elime avuçla saç gelirdi gitmediğim doktor denemediğim kür kalmamıştı. eczacım en son bu şampuanı önerdi diğer şampuanlarda az da olsa tuz oluyomuş ama bunda şeker varmış önce denemek için tek kullanımlıklarından aldım ilk yıkamamda bile çok güzel geldi yumuşacık yaptı birkaç hafta sonra çok az dökülmeye başladı bence denemekten zarar çıkmaz :21:

Sonuç olarak bu ikisi mi tavsiye ediyorsun ?

evet :) şimdi kerastase ın enerji veren şampuanını buldum aldım ama o da kaşındırdı. :KK43:

Bende plasentanin yağlı saclar icin olanını kullandım iyi gelmedi ama sac dökülmesi icin olanini aldım o iyi geldi bide gnc markasının bıotin diye şampuani var oda iyi geliyor dökülmeye karsı bayan erkek iki sekli var ikiside aynı aslında tek fark kokuları

aynen zigavus çok güzel bi dolgunluk kazandırıyor saça dökülmem vardı onu da durdurdu değişik ürünleri de varmış onlarıda denemek istiyorum aslında bakarsanız

saçlarım yağlı ya da kuru değil ve günde 100 telin üzerinde dökülme vardı. bende eczaneye gidip saç analizi yaptırdım, hiç bir problemin olmadıgını sadece market şampuaanı kullanmamam gerektiğini söyleyen bayan bana ilk olarak La roche nin kerium unu verdi.

La ROCHE: güzel bir şampuan. yumusatıyo. ama ben hacim de istiyorum :KK43:
BIOXCIN : tek kelimeyle zarar. parama da saçıma da yazık.
DUCRAY ANAPHASE : şampuanını da kullandım o 3 aylık serumları da. faydasını görmedim.
ISIRGAN OTLU Saç Dökülmesine Karşı Şampuan : faydasız. onun yerine saçımı ısırgan otuyla demlenmiş suda yıkadım daha iyi geldi.
NOVOCRIN : güzel bir sampuan ama saçlarımı kafaderisine yapıstırdı. söndürdü baya.
PRIORIN: novocrin gibi. ikinci kutuyu almaadım.
SEBAMED: saçlarım 1 dökülüyosa sayesinde 2 dökülmeye başladı.
ZIGAVUS : güzel ama her gün yıkamazsam yağlı gibi bir his bırakıo. bi daha almıycam.

Hiçbirine inanma derim bende birçok şampuan kullandım ve etkisini hiç göremedim. Ancak birkaç aydan beri yeni bir ürün keşfettim. Arganrain adlı ürünü. İnternetten bulabilirsin. Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Çok memnunum .

Hiçbirine inanma derim bende birçok şampuan kullandım ve etkisini hiç göremedim. Ancak birkaç aydan beri yeni bir ürün keşfettim. Arganrain adlı ürünü. İnternetten bulabilirsin. Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Çok memnunum .

reklam kokan hareketler bunlar. bütün başlıklarda aynı şeyleri yazıyosunuz. burdakiler yemezler yanlış yerdesiniz :))

reklam kokan hareketler bunlar. bütün başlıklarda aynı şeyleri yazıyosunuz. burdakiler yemezler yanlış yerdesiniz :))

kesinlikle haklısın.. insanların umutlarını sömürerek sadece ahh alırsınız. para kazansanozda bir hayrını görmezsiniz...

Şimdi bioblas kullanıyorum ama pek bi faydasını göremedim internetten organik marka olan Rareblossom ın 3matrix onarım jelini aldım indirimde diye isirganli bir ürün biraz kokusu garip ama sac dökülmem azaldı sanki?banyodan sonra sac diplerime ıslakken sürüyorum ama saclarım öyle garip kokmuyo aslında bu marka epey pahalı ben sadece denemek icin uygun fiyatli bi ürününü kullanayım dedim şimdi paraya kıyıp diğer sampuanini falan alsam mı diye düşünüyorum ama galiba logona sante gibi başka bi organik markanın sampuanini alicam ben yaklaşık 2senedir bioblas kullanıyorum basta iyi gibiydi ama şimdi hiç bir ise yaramiyo:KK43:( bi down under naturals markasının en son çıkan (ya da ben öyle anladım) parabensiz doğal içerikli sampuanini aldım henüz kullanmadım kullanan var mı?ya da sac dokulmesi icin parabensiz mümkünse organik sertifikalı bi sampuani önerecek olan?

ben de bu urunlerin çoğunu kullandım ama memnun kalmadım. özellikle bioxin ve daha da kotusu zigavus'tu hem içeriginde paraben ve SLS oldugunu ogrendikten sonra bir daha asla kullanmam. saçlarım hem kepekten gorunmez oldu zigavus sonrası hem de kasıntıdan duramaz oldum. kimseye hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum. simdi miglorin sampuanıma geri dondum keske hic bırakmasaymısım. ben zigavus reklamına kapıldım:KK43: saçımın dokulmesinde de hic fayda gormedim. tamam boxin'in de faydasını gormedim ama en azından bu kadar kotu tepki vermedi. ben miglorin kullanacagim ve paraben, SLS free ozelliğinden dolayı bu sampuanı kullanmakta israr edecegim

ben cosméd diye bi şampuan kullanıyorum çok memnunum :21: önceden saçım o kadar gürdü saçım ağır gelirdi ama bi dökülmeye başladı elimi her atışımda elime avuçla saç gelirdi gitmediğim doktor denemediğim kür kalmamıştı. eczacım en son bu şampuanı önerdi diğer şampuanlarda az da olsa tuz oluyomuş ama bunda şeker varmış önce denemek için tek kullanımlıklarından aldım ilk yıkamamda bile çok güzel geldi yumuşacık yaptı birkaç hafta sonra çok az dökülmeye başladı bence denemekten zarar çıkmaz :21:

canım cosmed şampuanı bende serumları ve yenileyici şampuanıyla birlikte kullanmaya başladım. şuan 3 hafta felan oldu. henüz saç dökülmesini durdurdu diyemicem ama saçım eskisinden daha sağlıklı görünüyor. ve üst bölgemde yavas yavas açılmalar meydana gelmişti. o bölgenin görününmü yavas yavas düzelmeye başladı. bu bile benim bu şampuanı kullanmaya devam etmem için bir sebep. sen kullanalı dha auzun zaman olmu. uzun süreli etkisini senden öğrenmek benim içinde iyi olucak. saç döküllmen ne durumda canım. hala kullanmaya devam ediyor msun ?

Ben arganrain kullanıyorum saç dökülme sorunum vardı 2 hafta gibi bir sürede çözdüm. ürün sls alkol silikon içermiyor ve kokusuda gayet hoş şampuan arayışındaysanız denemenizi tavsiye ederim.

X