Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dokulmesine karsi cay

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

liva58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
45
0
86
35
Bursa
arkadaslar bi sitede gezinirken bu yaziyi gordum..

yaziyi yazan bir kuafor:
arkadaşlar benim bi müşterimin kızının saçları hep zayıftı onu bi sene anesine memleketine götürdü ve bir sene sonra getirdinde şok oldum saçları okadar gürleşmiş ve uzamıştıki dedim naptın buna bu kadar anesinin ona her akşam yatmadan önce saç diplerine sabah içti bayat çayın deminin suyunu sürdünü ve sabah kaltıgında normal yıkama yaptını söledi bende saçı dökülen müşterilerime önerdim çok memnun kaldılar bende denedim inanın dökülmeye birebir bi hafta sonra dökülmesi kesilio bunu sizinle paylaşmak istedim

ben daha denemedim cunku calisiyorum ve her sabah sacimi yikamak zor gelir.. benimde saclarim zayif ve dokuluyo ilk firsatta bende deniycem...

cok olgincmis denemeli anneminde saclarini annannem eskiden hep cayin demiyle tararmis anneminde saclari maasallahi vardi :dance:

nasil gürlesmis canim yani ince telli sacli kizin kalin telli gür hacimli sacimi olmus diyorsun ???

walla ben yaziyi aynen koydum bilmiyorum. bende sacim gur olsun istiyorum denemekte fayda var diye dusunuyorum

benim annem de küçüken saçıma kına yakardı beslesin diye ve kınanın içine çayın demini koyardı..kınayı önermiyorum ama çayın demi birçok problemin tedavisinde kullanılıyor

yanlis hatirlamiyosam kas kirpik bolumunde birisi soguk cayin kirpikleri uzattigini soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…