Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine iyi gelen şampuan, ilaç veya doğal yöntemler?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
Merhabalar..
Kızlar benim saçımda normalde hiç dökülme olmazdı, mevsim geçişlerinde biraz olur geçerdi ve gürdü saçlarım. Ancak haftalardır öbek öbek dökülmeye başladı mevsimseldir dedim ama ilk defa böyle bişey yaşıyorum, bugün elim saçıma gittikçe ne kadar azaldığını daha çok farkettim ve ne yapacağımı bilemiyorum pazartesi doktora gitcem ancak malumunuz özellikle dökülme sorununa doktorlar çok da etkili çözümler bulamıyorlar. Ben doğal yöntemlerin daha etkili olduğuna inanıyorum şuan saçıma birer tutam sinameki, lavanta ve civanperçemi otu kaynatıp sürdüm Başka önerebileceğiniz denenmiş doğal yöntemler, şampuanlar veya ilaçlar var mı şuan herşeyi kullanabilirim çok moralim bozuk Birde doktora gittiğimde hangi testleri yaptırmam gerekir daha önce gittiğimde test istemeden ilaç yazdı da

benımde saç dökülme sorunum var , tiroid rahatsızlıgım oldugu için, ama tiroid ilaçlarına başlamadan yani doktora gitmeden 1 ay önce syoss pempe kutulu dökülme engelleyici şampuanını kullandım ve dökülme durdu.Banyo gideri önceden saçtan tıkanırdı şimdi gayet iyi saçlarım. Denemeni isterim bi canım doktora gittigim de de kansızlık testi yapıldı kanda sıkıntı cıkmadı o yuzden , dökülen yerler içinde cildiye doktorum karışım verdi eczane hazırladı bepanthen ampül çam terebentin esansı tatlı badem yagı karışımı , haftanın 3 günü gece uygulayıp sabah yıkıyorum saçlarımı , bakalım nasıl olacak dökülen yerler dolacakmı

Dökülen yerler dolmaya başladı mı? Beni. De doğumdan sonra çok döküldü saçlarım. Bende bi yol arıyorum sizinki işe yarıyor mu

Teşekkürler canım biraz gec yazdim amaBen de Otacı Naturway Sarimsakli sampuan aldim, iyi geldi en basta ama dökülme devam etti. Tahlillerim normal cıktı. Bemiks Bepanthen Evigen vitaminlerini badem yagina karistirarak uyguluyorum suan haftada bir yapacagim, birde barcelino adli yag karisimini alfim haftada iki kere de bu karisimi uygulayacagim. Suan bi hafta boyunca bunlari yaptim en iyi gelen barcelino oldu. Tabi halen dokulme var ama daha az. Umarim duzelir hepimizin

Işe yararsa bilgilendirirseniz sevinirim benimde saçlarım fena
Önceki yorumumda yazdiklarimi bi oku canim bana suan icin iyi geldi uzun vadede nolur bilmiyorum. Vitaminlerin cok iyi oldugunu dusunuyorum bir veya iki ay devam edicem. Birer ampul de sampuana kirdim demeni tavsiye ederim

Önceki yorumumda yazdiklarimi bi oku canim bana suan icin iyi geldi uzun vadede nolur bilmiyorum. Vitaminlerin cok iyi oldugunu dusunuyorum bir veya iki ay devam edicem. Birer ampul de sampuana kirdim demeni tavsiye ederim
Sağol canım bende bi deneyeyim

Merhaba kızlar bende saç kıran vardı. birde egzama öyle her şampuanı kullanamıyordum. Sonra arkadaşım bi ürün tavsiye etti işte neyse kullandım şuan saçımdan saç çıkıyor saç kıranım geçti çok şükür. Biraz pahalı 100 tl falan ama yani çok ciddi sorun edenler denemeli bence ben inanılmaz memnunum :) çok şükür geçti

Fiyatı gayt iyi bence markası ne acaba bu arada işe yaradığına sevindim bende ince saçlarmdan şikaytçiiym yeni saçlarm çıkaın istyorum :)

Saç dökülmesi ve yeniden çıkmasi için şampuan ve tonik var gayet etkili bayan ve erkekler kullanabilir ürün ismi ve fiyat için ozel den bilgi verebilirim

Saç dökülmesi ve yeniden çıkmasi için şampuan ve tonik var gayet etkili bayan ve erkekler kullanabilir ürün ismi ve fiyat için ozel den bilgi verebilirim
Neden özelden veriyorsun sonçta bu platformda herkes birbirinden bilgi edinmek paylaşmak için var herkes ne kullandığını söyleyebiliyor siz neden söylmiyorsunuz yoksa dediğiniz markanın satıcısımısınız?

Daha önce açık yazdım isim verdim adres verdim öyle tepki aldım kullaniciyim isteyenlere de yardımcı olmak istiyorum. Herkes neden bu kadar tepkili ve karamsar anlamıyorum yanlış anlamayın sizin için değil genel gördüğüm

Kusra bakmayn ama yazını okuyunca böyle bi algı doğdu bende ne kullansam hiç çekinmeden yazıyorm sizi eleştirenler halt etmiş her ürün herkese gelecek dye bişy yok mesela ben 75 tllik şampuanı kullanıyorken kardeşim 3 tlmi ne fiyatı ipeği kullanıyor benm saçımla onun saçı bir değil sonç olarak aynı şampuan herkese iyi geleck diyede bişey yok yazarsınız alan alır siz niye çekiniyorsunuz ki yazın gitsin bi iki insan yüzünden fikirlerinizden vazgeçecek değilsiniz ya kim ne söylerse söylesin takmayın

Benim de stresten saçlarım cok dökülüyordu,ilk başta önemsemedim normaldir biraz dökülmesi diye ama zamanla alnimda acilmalar oldu.2 ay önce bi şampuan buldum bi forumdan ve kullanmaya başladım.o kadar memnunum ki su an saclarimin dökülmesi cok cok azaldi sadece banyoda biraz dökülüyor o da normal ıslanınca sac dipleri yumusadigi için.hem dökülmesi azaldi saclarimin hem de güçlendi cok saglikli görünüyor ve herkes farkediyo :)) sampuanin ismi algee dogal saç sampuani sanırım her yerde satılmıyor ben sitesinden aldim ve kesinlikle tavsiye ediyorum :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…